Biludlejning Skotland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skotland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skotland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skotland miniguide

Skotland
Biludlejning Skotland

Skotland (5,1 millioner indbyggere i 2008) er den nordligste af de fire nationer som udgør Kongerige Storbritannien og Irland – og har et areal på 78.782 km2.Mod syd grænser Skotland mod England, men er ellers omgivet af hav på alle sider.I nord og vest ligger i Atlanterhavet, den østlige del af Nordsøen og i sydvest Irske Hav. Øerne Hebriderne, er Shetland og Orkney betragtes som en del af Skotland.

s
Geografisk er det almindeligt at opdele Skotland i to – den højland i nord og lavlandet i syd. Da disse navne antyder, er der en masse af bjerge i den nordlige del af landet – og her finder vi også UK’s højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m). I den sydlige del af landet, er det en fladere, mere kuperet terræn. Major fjorde skåret ind i landskabet i både øst og vest.
Skotland, som har en overvejende tempereret kystklima, har satset meget på turismen – og det er både smukke natur og spændende kulturelle oplevelser landet har at byde på. En del af hvad Skotland er berømt for, kilt (en traditionel beklædningsgenstand til mænd, som omfatter en særlig plaid nederdele), musikinstrument sækkepiber – og whisky produktion.

Hovedstaden Edinburgh har et befolkningstal på cirka 450.000 – mens landets største by, Glasgow, er centrum for et storbyområde med ca. 1 million indbyggere.Andre større byer i Skotland: Dundee og Aberdeen .

Glasgow International Airport er landets travleste lufthavn.Ellers findes der internationale lufthavne i Edinburgh, Aberdeen og Prestwick.

Leje bil er en fantastisk måde at udforske Skotland. Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste byer i Skotland.