Biludlejning Skotland

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Skotland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skotland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skotland miniguide

Skotland

Biludlejning Skotland

Skotland (5,1 millioner indbyggere i 2008) er den nordligste af de fire nationer som udgør Kongerige Storbritannien og Irland – og har et areal på 78.782 km2.Mod syd grænser Skotland mod England , men er ellers omgivet af hav på alle sider.I nord og vest ligger i Atlanterhavet, den østlige del af Nordsøen og i sydvest Irske Hav. Øerne Hebriderne, er Shetland og Orkney betragtes som en del af Skotland.

s
Geografisk er det almindeligt at opdele Skotland i to – den højland i nord og lavlandet i syd. Da disse navne antyder, er der en masse af bjerge i den nordlige del af landet – og her finder vi også UK’s højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m). I den sydlige del af landet, er det en fladere, mere kuperet terræn. Major fjorde skåret ind i landskabet i både øst og vest.
Skotland, som har en overvejende tempereret kystklima, har satset meget på turismen – og det er både smukke natur og spændende kulturelle oplevelser landet har at byde på. En del af hvad Skotland er berømt for, kilt (en traditionel beklædningsgenstand til mænd, som omfatter en særlig plaid nederdele), musikinstrument sækkepiber – og whisky produktion.

Hovedstaden Edinburgh har et befolkningstal på cirka 450.000 – mens landets største by, Glasgow , er centrum for et storbyområde med ca. 1 million indbyggere.Andre større byer i Skotland: Dundee og Aberdeen .

Glasgow International Airport er landets travleste lufthavn.Ellers findes der internationale lufthavne i Edinburgh , Aberdeen og Prestwick.

Leje bil er en fantastisk måde at udforske Skotland. Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste byer i Skotland.