Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Inverness

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Inverness inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Inverness miniguide

Inverness

Biludlejning Inverness

Inverness kaldes hovedstaden i det skotske højland, som ligger i den nordlige del af Skotland .Inverness ligger på østkysten ved mundingen af fjorden Caledonian Canal Moray, der leder ud i Nordsøen. Befolkning i 2006 blev anslået til at være omkring 54.000 og er i øjeblikket den hurtigst voksende by i Europa. Inverness har eksisteret i over 1000 år og fik byen status i 1180.

Moniack Slot stammer fra 1500-tallet og i dag fremstilles i vin, marmelade og sauce af blomster og andre naturlige planter. Besøgende kan få en rundvisning på slottet og se, hvordan produkterne er lavet. Ligesom mange andre steder i Skotland produceret whisky i Inverness, og der er muligheder for besøg i Dalmore Distillery. Det er cirka 15 miles fra Inverness til den berømte Loch Ness, hvor folk i århundreder har hævdet at se havet monster “Nessie”.

Inverness Airport tilbyder flyvninger primært inden for Det Forenede Kongerige og er beliggende ca. 13 km uden for byen.

Dansk