Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Inverness

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Inverness inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Inverness miniguide

Inverness
Biludlejning Inverness

Inverness kaldes hovedstaden i det skotske højland, som ligger i den nordlige del af Skotland .Inverness ligger på østkysten ved mundingen af fjorden Caledonian Canal Moray, der leder ud i Nordsøen. Befolkning i 2006 blev anslået til at være omkring 54.000 og er i øjeblikket den hurtigst voksende by i Europa. Inverness har eksisteret i over 1000 år og fik byen status i 1180.

Moniack Slot stammer fra 1500-tallet og i dag fremstilles i vin, marmelade og sauce af blomster og andre naturlige planter. Besøgende kan få en rundvisning på slottet og se, hvordan produkterne er lavet. Ligesom mange andre steder i Skotland produceret whisky i Inverness, og der er muligheder for besøg i Dalmore Distillery. Det er cirka 15 miles fra Inverness til den berømte Loch Ness, hvor folk i århundreder har hævdet at se havet monster “Nessie”.

Inverness Airport tilbyder flyvninger primært inden for Det Forenede Kongerige og er beliggende ca. 13 km uden for byen.