Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aberdeen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aberdeen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aberdeen Lufthavn miniguide

Aberdeen Lufthavn
Biludlejning Aberdeen Lufthavn

Aberdeen Airport (ABZ) ligger omkring 10 miles fra Aberdeen, og det er de 2 største lufthavn i Skotland .Der er flere bus service mellem Aberdeen og lufthavnen, og en jernbanestation er en kort taxatur fra lufthavnen. Dem, der tilbyder biludlejning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

3.290.920 passagerer standsede ved Aberdeen Lufthavn i 2008. En halv million af disse var passagerer på vej til Nordsøen i forbindelse med olie-og gasindustrien. I gennemsnit er der omkring 24 daglige afgange til London, som er den mest populære destination.Nummer to på listen er Amsterdam, og Stavanger er den tredje mest populære destination.Aberdeen Airport er tjent med 20 forskellige flyselskaber.

Lufthavnen har et godt udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter. Blandt faciliteterne er trådløst internet og hæveautomater. Der er flere hoteller i nærheden, en af dem er Aberdeen Airport Thistle Hotel har et forretningscenter.