Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aberdeen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aberdeen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aberdeen Lufthavn miniguide

Aberdeen Lufthavn

Biludlejning Aberdeen Lufthavn

Aberdeen Airport (ABZ) ligger omkring 10 miles fra Aberdeen , og det er de 2 største lufthavn i Skotland .Der er flere bus service mellem Aberdeen og lufthavnen, og en jernbanestation er en kort taxatur fra lufthavnen. Dem, der tilbyder biludlejning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

3.290.920 passagerer standsede ved Aberdeen Lufthavn i 2008. En halv million af disse var passagerer på vej til Nordsøen i forbindelse med olie-og gasindustrien. I gennemsnit er der omkring 24 daglige afgange til London , som er den mest populære destination.Nummer to på listen er Amsterdam , og Stavanger er den tredje mest populære destination.Aberdeen Airport er tjent med 20 forskellige flyselskaber.

Lufthavnen har et godt udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter. Blandt faciliteterne er trådløst internet og hæveautomater. Der er flere hoteller i nærheden, en af dem er Aberdeen Airport Thistle Hotel har et forretningscenter.

Dansk