Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hamilton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamilton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamilton miniguide

Hamilton
Biludlejning Hamilton

Hamilton har en central placering i den sydlige del af Skotland .Byen ligger i nærheden af det sted, hvor floderne Avon og Clyde samtidige. Hovedstaden i Glasgow ligger ca 15 km nordvest for Hamilton har en befolkning på ca. 48 tusind (i 2001). Cadzow Hamilton opkaldt indtil 1445, hvor navnet blev ændret til Hamilton for en kendt familie i området.

En af de mest berømte bygninger i området var Hamilton Palace var en opholdstilladelse, men dette betyder ikke eksisterer i dag. I 1400-tallet var Hamilton Palace er kendt som en af de fineste og største bygninger i landet, der ikke var royalty. Hvis du vil vide mere om bygningens historie kan besøge Lav Parks Museum, som indtager en bygning fra 1500-tallet. Mausoleum i Strathclyde Park er kendt for den længste ekko kan produceres i Europa, og varer i 15 sekunder.

Den nærmeste lufthavn er Glasgow International Airport, som ligger ca. 30 km uden for Hamilton.