Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hamilton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamilton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamilton miniguide

Hamilton

Biludlejning Hamilton

Hamilton har en central placering i den sydlige del af Skotland .Byen ligger i nærheden af det sted, hvor floderne Avon og Clyde samtidige. Hovedstaden i Glasgow ligger ca 15 km nordvest for Hamilton har en befolkning på ca. 48 tusind (i 2001). Cadzow Hamilton opkaldt indtil 1445, hvor navnet blev ændret til Hamilton for en kendt familie i området.

En af de mest berømte bygninger i området var Hamilton Palace var en opholdstilladelse, men dette betyder ikke eksisterer i dag. I 1400-tallet var Hamilton Palace er kendt som en af de fineste og største bygninger i landet, der ikke var royalty. Hvis du vil vide mere om bygningens historie kan besøge Lav Parks Museum, som indtager en bygning fra 1500-tallet. Mausoleum i Strathclyde Park er kendt for den længste ekko kan produceres i Europa, og varer i 15 sekunder.

Den nærmeste lufthavn er Glasgow International Airport , som ligger ca. 30 km uden for Hamilton.

Dansk