Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Glasgow Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Glasgow Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Glasgow Lufthavn miniguide

Glasgow Lufthavn

Biludlejning Glasgow Lufthavn

Glasgow International Airport (GLA) er placeret 11 km vest for Glasgow .Det er den næststørste lufthavn i Skotland .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Glasgow og en station 3 km fra lufthavnen. De virksomheder, der tilbyder biludlejning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

I 2009 anvendes 7.255.000 passagerer i lufthavnen. Glasgow Lufthavn er den vigtigste base for Loganair og EasyJet. I 2008 de fem mest populære internationale destinationer Amsterdam, Tenerife, Palma, Alicante og Dubai .Glasgow er også en anden lufthavn, som primært betjener lavprisselskaber, Glasgow Prestwick Airport.

Glasgow Airport har et godt udvalg af butikker med afgiftsfrie, caféer, barer og restauranter. Blandt faciliteterne er trådløst internet, muligheder for massage, kontanter, børns legerum, apotek og business center. Der er tre forskellige hoteller i lufthavnen, er det Holiday Inn Glasgow Airport, Express by Holiday Inn og Premier Inn.

Dansk