Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Glasgow Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Glasgow Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Glasgow Lufthavn miniguide

Glasgow Lufthavn
Biludlejning Glasgow Lufthavn

Glasgow International Airport (GLA) er placeret 11 km vest for Glasgow .Det er den næststørste lufthavn i Skotland .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Glasgow og en station 3 km fra lufthavnen. De virksomheder, der tilbyder biludlejning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

I 2009 anvendes 7.255.000 passagerer i lufthavnen. Glasgow Lufthavn er den vigtigste base for Loganair og EasyJet. I 2008 de fem mest populære internationale destinationer Amsterdam, Tenerife, Palma, Alicante og Dubai .Glasgow er også en anden lufthavn, som primært betjener lavprisselskaber, Glasgow Prestwick Airport.

Glasgow Airport har et godt udvalg af butikker med afgiftsfrie, caféer, barer og restauranter. Blandt faciliteterne er trådløst internet, muligheder for massage, kontanter, børns legerum, apotek og business center. Der er tre forskellige hoteller i lufthavnen, er det Holiday Inn Glasgow Airport, Express by Holiday Inn og Premier Inn.