Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Glasgow

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Glasgow inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Glasgow miniguide

Glasgow

Biludlejning Glasgow

Glasgow er beliggende i den sydlige del af Skotland , nær floden Clyde.Der er omkring 30 km til floden munden i Nordatlanten vest for Storbritannien. Glasgow blev første gang nævnt i kilderne i 1100-tallet og var i 1960’erne, Europas fjerdestørste by. Så sank befolkningen og i dag er antallet af lidt over 580, 000 (2006). For at gøre dette, dog Glasgow for Skotlands største og Storbritanniens tredjestørste by.

I Glasgow er der flere historiske bygninger, men de fleste stammer fra 1800-tallet, hvor byen ekspanderede under industrialiseringen. Et af byens ældre bygninger er fra University of Glasgow fra 1451. Opførelse af St. Mungo’s Cathedral begyndte i 1200-tallet, og er i dag en velkendt attraktion. Glasgow også prale mange parker, hvoraf de ældste går tilbage til 1400-tallet. Verdens første Religion Museum ligger her sammen med en lang række andre udstillinger og museer.

Besøgende kan tage et fly til Glasgow International Airport er beliggende ca. 11 km vest for byen.Lufthavnen var den anden travleste i Skotland i 2008.

Dansk