Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tenerife

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tenerife inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tenerife miniguide

Billeje Tenerife

Biludlejning Tenerife

Tenerife er den største af De Kanariske Øer. Det er beliggende i Atlanterhavet, ca. 300 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika – og er en af verdens førende resorts.Hovedstaden på øen hedder Santa Cruz de Tenerife og har 221.627 indbyggere (2006). Klimaet er positiv, og temperaturen falder sjældent under 20 grader. Langs kysten er der mange populære og maleriske landsbyer, og strande anses for at være meget attraktivt.

Øen byder også på en vild og smuk natur. Den højeste top, Pico de Teide (3.718 m), er faktisk over 1.200 fod højere end Galdhøpiggen – og dermed også Spaniens højeste bjerg. Tenerife har to lufthavne, Tenerife Airport South og North Tenereife Airport .

Det er en meget aktiv og varieret natteliv på Tenerife, og restauranterne er kendt for deres mange forskellige fiskespecialiteter. Tenerife tager hvert år modtager mere end 5,5 millioner turister, hvoraf mange charterselskaber tilbyder ture her i flere forskellige prisklasser.

Dansk