Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tenerife

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tenerife inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tenerife miniguide

Billeje Tenerife
Biludlejning Tenerife

Skal du rejse til den smukke ø Tenerife? Måske ønsker du at leje en bil under din ferie? At have en lejebil er meget praktisk til at tage på dejlige dagsture og udforske mere af øen i dit eget tempo. Det anbefales at booke din lejebil i god tid, og mange turister vælger at hente deres bil i lufthavnen. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om at finde offentlig transport til dit hotel. 

Hvis du hellere vil vente, er det også muligt at hente din lejebil i Tenerifes mest populære byer. 

Om Tenerife

Den spanske ø Tenerife ligger i Atlanterhavet og er hjemsted for ca. 900.000 mennesker (2014). Tenerife er den største af De Kanariske Øer såvel som den mest befolkede. Spaniens højeste bjerg, Pico del Teide, er beliggende her og strækker sig 3.717 meter over havets overflade. 

Tenerife er en vulkansk ø og har en dejlig og varieret natur. På øen kan du finde bjerge og dale, dramatiske klipper, månelandskaber og indbydende sandstrande langs kysten. Tenerife er også kendt for sine maleriske bjerglandsbyer og arkæologiske steder, hvor du blandt andet kan se hulemalerier. Derudover har øen et behageligt klima hele året, og i de større byer kan du finde gode muligheder for at shoppe. 

Hovedstaden Santa Cruz de Tenerife ligger i den nordøstlige del af øen og er en livlig havneby, hvor mange turister ankommer fra krydstogtskibe. Santa Cruz har omkring 205.000 indbyggere (2014) og er berømt for sit årlige karneval. Byen er også kendt for sin varierede arkitektur, museer og kunstgallerier såvel som dens smukke botaniske haver. Byen huser et dansk konsulat. 

Tenerifes største byer er Santa Cruz, San Cristobal de la Laguna (152.000 indbyggere), Arona (79.000 indbyggere), Adeje (44.000 indbyggere) og La Orotava (41.000 indbyggere). 

Tenerife modtager over 5 millioner turister årligt, og de mest populære strande som Costa Adeje, Los Cristianos og Playa de las Américas kan findes på øens sydlige kyst. En populær turistdestination på øens nordlige kyst er Puerto de la Cruz. 

Lufthavn

Tenerife har to lufthavne, og den travleste ligger i hjertet af turistområdet på den sydlige del af øen. Tenerife South Airport (TFS) håndterer 9,1 millioner passagerer årligt (2014) og ligger kun 17 km øst for den populære turistdestination Playa de las Americas. I ankomsthallen kan du finde en række biludlejningsselskaber som Auto Reisen, Goldcar, Hertz, Avis, Cicar og Europcar. 

Den nordlige lufthavn, Tenerife North Airport (TFN), håndterer 3,6 millioner passagerer årligt (2014) og ligger 13 km nordvest for øens hovedstad, Santa Cruz de Tenerife, eller ca 25 km fra den nordlige by, Puerto de la Cruz. Biludlejningsselskaber som Auto Reisen, Cicar, Avis, Hertz og Europcar har deres kontorer i lufthavnsterminalen. 

Trafik

Tenerife har et veludviklet vejnet med motorveje og landeveje, og trafiklovgivningen er den samme som i resten af Spanien. Autopista TF-1 er en motorvej, der strækker sig fra Santa Cruz de Tenerife i nordøst til byen Adeje i syd. Der er også en anden motorvej, Autopista TF-5, der forbinder hovedstaden og den nordlige kystby Icod de los Vinos. 

Hastighedsgrænsen på motorvejene er mellem 90 og 120 km/t, og i stærkt befolkede områder er hastighedsgrænsen 50 km/t. Nogle af motorvejene er toldveje. 

Promillegrænsen på Tenerife er 0,5, hvilket er det samme som i Danmark. Det anbefales dog at være helt ædru under kørslen. 

Øens bjergrige områder har ofte stejle, smalle og snoede veje, så kør forsigtigt. 

Køretips

Tenerife tilbyder noget for enhver smag, uanset om du ønsker at opleve livet i byen og shoppe i hovedstaden, eller du foretrækker en ferie med solnedgang og badning i den sydlige del. Med en lejebil kan du nemt komme rundt til de forskellige attraktioner og vartegn, og du kan tage på dejlige dagsture til de nærliggende byer. 

Et tip til en køretur er, at tage en dagstur til Teide National Park, hvor den højeste bjergtop er 3.718 meter over havets overflade. Nationalparken er beliggende centralt på øen, cirka 40 km sydvest for hovedstaden Santa Cruz og ca. 45 km nord for turistbyen Playa de las Americas. Med en lejebil kan du køre op til ca. 2000 meter, og derefter tage svævebanen Teleférico del Teide op til toppen. Nationalparken byder på en storslået udsigt og smuk natur, og du kan se et vulkansk krater med en omkreds på 48 km. 

Med en lejebil kan du også tage på en dagstur til Loro Parque Tenerife zoologiske have, som er en fantastisk attraktion for hele familien. Denne zoo ligger på den nordlige side af øen tæt på byen Puerto de la Cruz. Her kan du se mange forskellige arter, såsom gorillaer, chimpanser, tigre, jaguarer, pingviner, dovendyr, flamingoer, skildpadder og papegøjer. Loro Parque Tenerife zoologiske have har også et stort akvarium med tropiske fisk, samt underholdende delfiner, spækhuggere og søløveshows. 

Loro Parque Tenerife ligger 43 km sydvest for Santa Cruz de Tenerife og 111 km nord for Playa de las Americas.