Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tenerife Lufthavn Nord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tenerife Lufthavn Nord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tenerife Lufthavn Nord miniguide

Billeje Tenerife Lufthavn Nord

Biludlejning Tenerife Lufthavn Nord

Tenerife North Airport (TFN), tidligere kendt som Los Rodeos Lufthavn, der ligger 11 km fra Santa Cruz. Der er gode busforbindelser mellem lufthavnen og Santa Cruz.Der er fem forskellige bilproducenter i lufthavnen, der er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar og Hertz..

4.125.131 passagerer besøgte Tenerife North Airport i 2007, der er den mindste af de to lufthavne på øen Tenerife. Lufthavnen betjener 16 forskellige destinationer, primært inden for Spanien .Tenerife Airport North er kendt for den værste flykatastrofe, der nogensinde har sket i historien. I 1977 kolliderede et KLM Boeing 747 og 587 mennesker blev dræbt.

Tenerife North Airport tilbyder fem forskellige barer og caféer. Det har flere butikker, og nogle af dem sælger kunsthåndværk og andre særlige poster fra De Kanariske Øer. Andre faciliteter inkluderer et apotek, VIP lounge, ATM og førstehjælp.

Dansk