Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tenerife Lufthavn Nord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tenerife Lufthavn Nord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tenerife Lufthavn Nord miniguide

Billeje Tenerife Lufthavn Nord
Biludlejning Tenerife Lufthavn Nord

Tenerife North Airport (TFN), tidligere kendt som Los Rodeos Lufthavn, der ligger 11 km fra Santa Cruz. Der er gode busforbindelser mellem lufthavnen og Santa Cruz.Der er fem forskellige bilproducenter i lufthavnen, der er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar og Hertz..

4.125.131 passagerer besøgte Tenerife North Airport i 2007, der er den mindste af de to lufthavne på øen Tenerife. Lufthavnen betjener 16 forskellige destinationer, primært inden for Spanien .Tenerife Airport North er kendt for den værste flykatastrofe, der nogensinde har sket i historien. I 1977 kolliderede et KLM Boeing 747 og 587 mennesker blev dræbt.

Tenerife North Airport tilbyder fem forskellige barer og caféer. Det har flere butikker, og nogle af dem sælger kunsthåndværk og andre særlige poster fra De Kanariske Øer. Andre faciliteter inkluderer et apotek, VIP lounge, ATM og førstehjælp.