Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tenerife Lufthavn Sør

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tenerife Lufthavn Sør inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tenerife Lufthavn Sør miniguide

Billeje Tenerife Lufthavn Sør

Biludlejning Tenerife Lufthavn Sør

Tenerife Lufthavn South på Tenerife , også kendt som Tenerife South-Reina Sofia lufthavn (TFS), der ligger 60 km syd for Santa Cruz by Grana Dilla de Abona.Det er muligt at rejse med bus mellem lufthavnen og Santa Cruz og andre steder på øen. Der er seks forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, der er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz og Goldcar Europa.

I 2009 besøgte 7.108.073 mennesker i Syd Tenerife Lufthavn er en af to lufthavne på øen Tenerife, hvor Tenerife Lufthavn Syd er det mindste af dem. Der er gode busforbindelser mellem de to lufthavne. Fra Tenerife South Airport, et fly til omkring 60 forskellige destinationer i Europa.

Tenerife South Airport har et godt udvalg af butikker, herunder en toldfri butik, samt caféer, barer og restauranter. Lufthavnen kan også give rejsebureau, kapel, apotek, lægehus, bank, posthus, business center og VIP lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men en af de hoteller i nærheden af Hotel Vincci Tenerife Golf.

Dansk