Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tenerife Lufthavn Sør

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tenerife Lufthavn Sør inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tenerife Lufthavn Sør miniguide

Billeje Tenerife Lufthavn Sør
Biludlejning Tenerife Lufthavn Sør

Tenerife Lufthavn South på Tenerife, også kendt som Tenerife South-Reina Sofia lufthavn (TFS), der ligger 60 km syd for Santa Cruz by Grana Dilla de Abona.Det er muligt at rejse med bus mellem lufthavnen og Santa Cruz og andre steder på øen. Der er seks forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, der er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz og Goldcar Europa.

I 2009 besøgte 7.108.073 mennesker i Syd Tenerife Lufthavn er en af to lufthavne på øen Tenerife, hvor Tenerife Lufthavn Syd er det mindste af dem. Der er gode busforbindelser mellem de to lufthavne. Fra Tenerife South Airport, et fly til omkring 60 forskellige destinationer i Europa.

Tenerife South Airport har et godt udvalg af butikker, herunder en toldfri butik, samt caféer, barer og restauranter. Lufthavnen kan også give rejsebureau, kapel, apotek, lægehus, bank, posthus, business center og VIP lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men en af de hoteller i nærheden af Hotel Vincci Tenerife Golf.