Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stirling

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stirling inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stirling miniguide

Stirling
Biludlejning Stirling

Stirling er en historisk by med en central placering i den sydlige del af landet. Det ligger ved floden Forth som en leder i Firth of Forth. Fra Stirling er ca 35 km til hovedstaden, Glasgow ligger sydvest for byen.I 2004 befolkningen skønnes at være ca. 45 000.

Stirling Castle sidder på en bakke over byen og det var dels den skotske Queen Mary Stuart blev kronet i 1543, da hun var kun ni måneder gammel. The National Wallace Monument, kan du lære om den virkelige historie bag Hollywood film Braveheart og se sværd William Wallace. En del af den skotske uafhængighedskrig blev udkæmpet i og omkring Stirling Bridge med krigere som William Wallace og Robert the Bruce. I det gamle fængsel, den gamle bydel fængsel fra 1800-tallet kan hverve som fanger og har en lidt anderledes tur.

Edinburgh International Airport er den nærmeste lufthavn, og er beliggende cirka 50 miles fra Stirling.