Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stirling

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stirling inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stirling miniguide

Stirling

Biludlejning Stirling

Stirling er en historisk by med en central placering i den sydlige del af landet. Det ligger ved floden Forth som en leder i Firth of Forth. Fra Stirling er ca 35 km til hovedstaden, Glasgow ligger sydvest for byen.I 2004 befolkningen skønnes at være ca. 45 000.

Stirling Castle sidder på en bakke over byen og det var dels den skotske Queen Mary Stuart blev kronet i 1543, da hun var kun ni måneder gammel. The National Wallace Monument, kan du lære om den virkelige historie bag Hollywood film Braveheart og se sværd William Wallace. En del af den skotske uafhængighedskrig blev udkæmpet i og omkring Stirling Bridge med krigere som William Wallace og Robert the Bruce. I det gamle fængsel, den gamle bydel fængsel fra 1800-tallet kan hverve som fanger og har en lidt anderledes tur.

Edinburgh International Airport er den nærmeste lufthavn, og er beliggende cirka 50 miles fra Stirling.

Dansk