Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Edinburgh Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Edinburgh Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Edinburgh Lufthavn miniguide

Edinburgh Lufthavn

Biludlejning Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Airport (EDI) er placeret 10 km vest for Edinburgh .Det er den største lufthavn i Skotland .Den bedste måde at rejse mellem Edinburgh og lufthavnen er med bus, som kører hver 10 minutter. De virksomheder, der tilbyder biludlejning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

Edinburgh Airport serveres 9.006.702 passagerer i 2008.De fem mest populære internationale destinationer er Amsterdam, Dublin, Paris, Frankfurt og New York .Lufthavnen er et samlingspunkt for easyJet, Ryanair, Flybe og Monarch, med 40 forskellige flyselskaber, der flyver til og fra lufthavnen.

Edinburgh Airport har en meget godt udvalg af restauranter, caféer og butikker. Det har også et galleri udstilling af nogle af de bedste kunstnere i Skotland. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM og business center. Hoteller tæt ved er Hilton Edinburgh Airport Hotel og Quality Hotel.

Dansk