Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Edinburgh Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Edinburgh Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Edinburgh Lufthavn miniguide

Edinburgh Lufthavn
Biludlejning Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Airport (EDI) er placeret 10 km vest for Edinburgh .Det er den største lufthavn i Skotland .Den bedste måde at rejse mellem Edinburgh og lufthavnen er med bus, som kører hver 10 minutter. De virksomheder, der tilbyder biludlejning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

Edinburgh Airport serveres 9.006.702 passagerer i 2008.De fem mest populære internationale destinationer er Amsterdam, Dublin, Paris, Frankfurt og New York .Lufthavnen er et samlingspunkt for easyJet, Ryanair, Flybe og Monarch, med 40 forskellige flyselskaber, der flyver til og fra lufthavnen.

Edinburgh Airport har en meget godt udvalg af restauranter, caféer og butikker. Det har også et galleri udstilling af nogle af de bedste kunstnere i Skotland. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM og business center. Hoteller tæt ved er Hilton Edinburgh Airport Hotel og Quality Hotel.