Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Edinburgh

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Edinburgh inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Edinburgh miniguide

Edinburgh

Biludlejning Edinburgh

Edinburgh er hovedstaden i Skotland og tilhører amtet Midlothian.Byen ligger ved Firth of Forth, som fører ud i Nordsøen på den østlige side af Storbritannien. Edinburgh er den næststørste by i Skotland efter Glasgow som ligger ca 80 km vest for Edinburgh.Befolkningen i Edinburgh blev målt til over 470 000 i 2008, og byen er det kulturelle centrum.

Edinburgh blev oprettet længe før det blev en by i 1329, og i 1437 modtog byen status som hovedstad for Skotland, som det havde været siden da. I byen er der en vidunderlig samling af bygninger fra store dele af sidste årtusinde. Både den gamle bydel og New Town er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Old Town’s historie går tilbage til 1000’s, mens den nyere del af byen kommer fra 1700-tallet. Edinburgh tilbyder så meget som smukke natur, gamle borge, whisky smagning og festivaler.

Edinburgh Airport ligger cirka 10 km udenfor byens centrum og var den travleste lufthavn i Skotland i 2008

Dansk