Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dundee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dundee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dundee miniguide

Dundee
Biludlejning Dundee

Dundee ligger på østkysten af Skotland og ligger på nordsiden af Firth of Tay.Firth of Tay er en fjord, der fører ind i Nordsøen og fortsætter vestlige del af landet over floden Tay. Byen er kendt for den vigtige havn og er Skotlands fjerdestørste by, hvor den lever omkring 150 000 indbyggere i byen (2008). I 1191 modtog Dundee by Wilhelm I af Skotland.

Der er flere slotte i Dundee, som Broughty Castle Museum. Slottet er et fort fra 1400-tallet som i dag huser et museum om den historiske samfund i området Broughty Ferry. Den gamle kirkegård Det Howff blev anvendt indtil 1800-tallet, og her kan du se gravstene dateres tilbage til begyndelsen af 1600-tallet.I Camperdown Wildlife Center, kan man gå på en picnic eller besøg dyr, ulve og brune bjørne, mens University of Dundee Botanic Garden er en frodig have, der tilbyder flere faciliteter.

Dundee Airport ligger ca. 3 km udenfor byens centrum.