Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dundee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dundee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dundee miniguide

Dundee

Biludlejning Dundee

Dundee ligger på østkysten af Skotland og ligger på nordsiden af Firth of Tay.Firth of Tay er en fjord, der fører ind i Nordsøen og fortsætter vestlige del af landet over floden Tay. Byen er kendt for den vigtige havn og er Skotlands fjerdestørste by, hvor den lever omkring 150 000 indbyggere i byen (2008). I 1191 modtog Dundee by Wilhelm I af Skotland.

Der er flere slotte i Dundee, som Broughty Castle Museum. Slottet er et fort fra 1400-tallet som i dag huser et museum om den historiske samfund i området Broughty Ferry. Den gamle kirkegård Det Howff blev anvendt indtil 1800-tallet, og her kan du se gravstene dateres tilbage til begyndelsen af 1600-tallet.I Camperdown Wildlife Center, kan man gå på en picnic eller besøg dyr, ulve og brune bjørne, mens University of Dundee Botanic Garden er en frodig have, der tilbyder flere faciliteter.

Dundee Airport ligger ca. 3 km udenfor byens centrum.

Dansk