Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dundee Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dundee Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dundee Lufthavn miniguide

Dundee Lufthavn

Biludlejning Dundee Lufthavn

Dundee Airport (DND) har en meget lille lufthavn 3 km fra Dundee .Der er ingen offentlig transport mellem Dundee og lufthavnen, så taxa er den bedste transportform. Det er muligt at leje en bil, en af billeiefirmaene de Scotia Biludlejning.

I 2008 besøgte 67.269 passagerer Dundee Airport. CityJet og Flybe er de eneste selskaber, der opererer i lufthavnen. Man kan først og fremmest rejser til destinationer i Det Forenede Kongerige. I sommeren er der et par charterflyvninger fra lufthavnen.

På grund af størrelsen af lufthavnen, er det kun få faciliteter, der her ikke findes sådanne butikker. Lufthavnen har en cafe. De nærmeste hoteller er beliggende i Dundee.

Dansk