Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dundee Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dundee Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dundee Lufthavn miniguide

Dundee Lufthavn
Biludlejning Dundee Lufthavn

Dundee Airport (DND) har en meget lille lufthavn 3 km fra Dundee .Der er ingen offentlig transport mellem Dundee og lufthavnen, så taxa er den bedste transportform. Det er muligt at leje en bil, en af billeiefirmaene de Scotia Biludlejning.

I 2008 besøgte 67.269 passagerer Dundee Airport. CityJet og Flybe er de eneste selskaber, der opererer i lufthavnen. Man kan først og fremmest rejser til destinationer i Det Forenede Kongerige. I sommeren er der et par charterflyvninger fra lufthavnen.

På grund af størrelsen af lufthavnen, er det kun få faciliteter, der her ikke findes sådanne butikker. Lufthavnen har en cafe. De nærmeste hoteller er beliggende i Dundee.