Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Napier

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Napier inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Napier miniguide

Billeje Napier

Biludlejning Napier

Napier er en havneby på østkysten af Nordøen i Hawke’s Bay, 320 km nordøst for hovedstaden Wellington , og ti miles nord for byen Hastings.Disse to er ofte kaldes venskabsbyer eller “The Bay Cities”, og er New Zealands femtestørste byområde. 58.000 indbyggere bor i Napier (2009), og 123.000 i de to byer.

Napier er kendt for sine Art Deco arkitektur. Efter et jordskælv ødelagde byen i 1931 blev byen genopbygget i art deco-stil. Nu er byen en af de største Art Deco byer i verden. Det er den største by i Hawke Bay. Region, der har flere vinmarker og er en af landets største frugt-producerende regioner. Dette er også et akvarium med tropiske fisk, skildpadder, kiwi-fugle og krokodiller, herunder 30 km syd for Napier er strandene Waimarama og Ocean Beach.

Hawkes Bay Airport ligger tre kilometer nord for Napier i West Whore.

Dansk