Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Napier

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Napier inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Napier miniguide

Billeje Napier
Biludlejning Napier

Napier er en havneby på østkysten af Nordøen i Hawke’s Bay, 320 km nordøst for hovedstaden Wellington, og ti miles nord for byen Hastings.Disse to er ofte kaldes venskabsbyer eller “The Bay Cities”, og er New Zealands femtestørste byområde. 58.000 indbyggere bor i Napier (2009), og 123.000 i de to byer.

Napier er kendt for sine Art Deco arkitektur. Efter et jordskælv ødelagde byen i 1931 blev byen genopbygget i art deco-stil. Nu er byen en af de største Art Deco byer i verden. Det er den største by i Hawke Bay. Region, der har flere vinmarker og er en af landets største frugt-producerende regioner. Dette er også et akvarium med tropiske fisk, skildpadder, kiwi-fugle og krokodiller, herunder 30 km syd for Napier er strandene Waimarama og Ocean Beach.

Hawkes Bay Airport ligger tre kilometer nord for Napier i West Whore.