Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wellington

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wellington inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wellington miniguide

Billeje Wellington
Biludlejning Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og næststørste by.Wellington er placeret på den sydlige spids af Nordøen ved Cook Strædet. Ca. 178 000 indbyggere, der bor i byens centrum og ca. 398.000 i hovedstadsområdet.

Wellington er kendt for sine film og teater industrier. Grundlagt i 1840, og har været hovedstad flytter 1865. Landets National Museum ligger her, er Museum of New Zealand Symphony Orchestra, New Zealand Symphony Orchestra og ballet også placeret her, så byen er rig på kultur. Parlamentet er også her. Andre attraktioner svævebanen fra havnen til indgangen af byens botaniske have er nævnt. De 25 hektar park er fin til camping. Der er en færge til øen Somes tidligere karantænestation for indvandrere. Lige uden for er fuglereservat, Kapiti Island. I februar vil der være en enorm karneval i Wellington.

Wellington Airport er fem kilometer fra centrum af Rongotai.