Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wellington

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wellington inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wellington miniguide

Billeje Wellington

Biludlejning Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og næststørste by.Wellington er placeret på den sydlige spids af Nordøen ved Cook Strædet. Ca. 178 000 indbyggere, der bor i byens centrum og ca. 398.000 i hovedstadsområdet.

Wellington er kendt for sine film og teater industrier. Grundlagt i 1840, og har været hovedstad flytter 1865. Landets National Museum ligger her, er Museum of New Zealand Symphony Orchestra, New Zealand Symphony Orchestra og ballet også placeret her, så byen er rig på kultur. Parlamentet er også her. Andre attraktioner svævebanen fra havnen til indgangen af byens botaniske have er nævnt. De 25 hektar park er fin til camping. Der er en færge til øen Somes tidligere karantænestation for indvandrere. Lige uden for er fuglereservat, Kapiti Island. I februar vil der være en enorm karneval i Wellington.

Wellington Airport er fem kilometer fra centrum af Rongotai.

Dansk