Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Queenstown Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Queenstown Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Queenstown Lufthavn miniguide

Billeje Queenstown Lufthavn
Biludlejning Queenstown Lufthavn

Queenstown Airport (ZQN) ligger 9 km nordøst for Queenstown .Busser kører hver 20 minut, der forbinder lufthavnen med Queenstown. For en lille lufthavn er udvælgelsen af en udlejningsbil selskab meget godt, er disse selskaber tegnede: Om New Zealand udlejningsbiler, Apex Biludlejning, Avis, Britz, Budget, Hertz, Maui, National, New Zealand leje en bil og Thrifty.
Omkring 700.000 passagerer besøger Queenstown Lufthavn hvert år, og antallet er hastigt stigende. ¨

4 forskellige flyselskaber, herunder Air New Zealand flyver til seks forskellige destinationer i New Zealand og Australien .Lufthavnen bliver opgraderet.

Queenstown Lufthavn har to caféer, en med en enestående udsigt. Valg af afgiftsfrie og andre butikker er gode, især i relation til sports-og fritidsbeklædning. Lufthavnen tilbyder trådløs internetadgang, ATM, baby / alrum, førstehjælp kontor-og business center. Lufthavnen har ingen hotel.