Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Queenstown Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Queenstown Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Queenstown Lufthavn miniguide

Billeje Queenstown Lufthavn

Biludlejning Queenstown Lufthavn

Queenstown Airport (ZQN) ligger 9 km nordøst for Queenstown .Busser kører hver 20 minut, der forbinder lufthavnen med Queenstown. For en lille lufthavn er udvælgelsen af en udlejningsbil selskab meget godt, er disse selskaber tegnede: Om New Zealand udlejningsbiler, Apex Biludlejning, Avis, Britz, Budget, Hertz, Maui, National, New Zealand leje en bil og Thrifty.
Omkring 700.000 passagerer besøger Queenstown Lufthavn hvert år, og antallet er hastigt stigende. ¨

4 forskellige flyselskaber, herunder Air New Zealand flyver til seks forskellige destinationer i New Zealand og Australien .Lufthavnen bliver opgraderet.

Queenstown Lufthavn har to caféer, en med en enestående udsigt. Valg af afgiftsfrie og andre butikker er gode, især i relation til sports-og fritidsbeklædning. Lufthavnen tilbyder trådløs internetadgang, ATM, baby / alrum, førstehjælp kontor-og business center. Lufthavnen har ingen hotel.

Dansk