Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Queenstown

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Queenstown inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Queenstown miniguide

Billeje Queenstown
Biludlejning Queenstown

Queenstown er en by på New Zealands South Island. i regionen Otago.Queenstown er placeret på kanten af Lake Wakatipu og er omgivet af bjergkæder sydlige alper. 9.000 indbyggere, der bor i Queenstown.

Queenstown er kendt som en vinter destination for australiere .I højsæsonen er det en festeby. Byen blev grundlagt som en gullgruveby i 1860, men da det sluttede, blev byen en udvej. I 1947 åbnede New Zealands første kommercielle skiområdet, Coronet Peak her. I dag er der fire skiområder, der kan nås fra Queenstown. Byen er også en god base for heli-skiløb og helikopter ture. Med Lake Wakatipu, som nabolag tilbyder Queenstown på bådture, herunder jet båd, white water rafting, parasailing, og ørredfiskeri at nævne nogle få aktiviteter. Er det for meget, kan de besøgende tage en tur langs Queen Towns vinløype, og stopper for at smage vin fra Bannockburn.

Queenstown International Airport er den nærmeste lufthavn, seks miles fra centrum.