Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Queenstown

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Queenstown inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Queenstown miniguide

Billeje Queenstown

Biludlejning Queenstown

Queenstown er en by på New Zealands South Island. i regionen Otago.Queenstown er placeret på kanten af Lake Wakatipu og er omgivet af bjergkæder sydlige alper. 9.000 indbyggere, der bor i Queenstown.

Queenstown er kendt som en vinter destination for australiere .I højsæsonen er det en festeby. Byen blev grundlagt som en gullgruveby i 1860, men da det sluttede, blev byen en udvej. I 1947 åbnede New Zealands første kommercielle skiområdet, Coronet Peak her. I dag er der fire skiområder, der kan nås fra Queenstown. Byen er også en god base for heli-skiløb og helikopter ture. Med Lake Wakatipu, som nabolag tilbyder Queenstown på bådture, herunder jet båd, white water rafting, parasailing, og ørredfiskeri at nævne nogle få aktiviteter. Er det for meget, kan de besøgende tage en tur langs Queen Towns vinløype, og stopper for at smage vin fra Bannockburn.

Queenstown International Airport er den nærmeste lufthavn, seks miles fra centrum.

Dansk