Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hamilton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamilton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamilton miniguide

Billeje Hamilton
Biludlejning Hamilton

Hamilton er ca. 110 km sydøst for Auckland på Nordøen.Byen er landets fjerdestørste byområde og den største flod by med 155.000 indbyggere. Med forstæder bor i byen 185.000 indbyggere ligger i Waikato-distriktet ved floden af samme navn (2006). Waikato River opdeler byen i to.

Byen er måske bedst kendt for sin nærhed til Matamata, hvor blockbuster Lord of the Rings blev skudt, 45 minutter uden for byen. Hamilton var oprindeligt flere Maori landsbyer, der er vokset sammen. I dag er det en købstad med gode shoppingmuligheder. Blandt byens attraktioner, Hamilton haver, som har en rosenhave, kinesisk have og Rhododendron haven. Den Hamilton Zoo kan besøgende se over 600 dyrearter fra New Zealand, herunder den berømte Kiwi-fugl.Dette er også Waikato Museum med en international kultur og kunst. På Waikato Stadium spillede rugby spil. I april vil der være varm luft ballon festival og musik festival.

Hamilton International Airport er ti kilometer uden for centrum.