Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hamilton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamilton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamilton miniguide

Billeje Hamilton

Biludlejning Hamilton

Hamilton er ca. 110 km sydøst for Auckland på Nordøen.Byen er landets fjerdestørste byområde og den største flod by med 155.000 indbyggere. Med forstæder bor i byen 185.000 indbyggere ligger i Waikato-distriktet ved floden af samme navn (2006). Waikato River opdeler byen i to.

Byen er måske bedst kendt for sin nærhed til Matamata, hvor blockbuster Lord of the Rings blev skudt, 45 minutter uden for byen. Hamilton var oprindeligt flere Maori landsbyer, der er vokset sammen. I dag er det en købstad med gode shoppingmuligheder. Blandt byens attraktioner, Hamilton haver, som har en rosenhave, kinesisk have og Rhododendron haven. Den Hamilton Zoo kan besøgende se over 600 dyrearter fra New Zealand , herunder den berømte Kiwi-fugl.Dette er også Waikato Museum med en international kultur og kunst. På Waikato Stadium spillede rugby spil. I april vil der være varm luft ballon festival og musik festival.

Hamilton International Airport er ti kilometer uden for centrum.

Dansk