Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Taupo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Taupo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Taupo miniguide

Billeje Taupo

Biludlejning Taupo

Taupo er en by på det nordlige Island, nord for Auckland i slutningen af Lake Taupo.Søen ligger i et vulkansk aktivt område. 22.000 bor i Taupo.

Taupo ligger lige ved en af New Zealands mest besøgte attraktioner: Huka vandfald på Wakato River. Lake Taupo Museum og Art Gallery har udstillinger af Maori, vulkansk og historiske fokus. En Maori mødested, er også rekonstrueret her. Tauhara bjerg beliggende i den sydlige del af Taupo, og kan bestiges ved klatring. Byen byder også på flere højtflyvende aktiviteter såsom faldskærmsudspring, helikopterture, ud over at gå. Den vulkanske aktivitet er placeret lige nord for byen i Wairakei Tourist Park, hvor de besøgende kan få en god forståelse af områdets vulkanske zone. Taupo arrangerer også øko-ture til Pureora Forest Park og fortæller hvordan maorerne anvendes skovressourcerne. På den anden side, skal du holde Taupo landets største motor begivenhed, A1 Grand Prix i januar.

Auckland International Airport ligger 128 km fra Taupo.

Dansk