Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Taupo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Taupo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Taupo miniguide

Billeje Taupo
Biludlejning Taupo

Taupo er en by på det nordlige Island, nord for Auckland i slutningen af Lake Taupo.Søen ligger i et vulkansk aktivt område. 22.000 bor i Taupo.

Taupo ligger lige ved en af New Zealands mest besøgte attraktioner: Huka vandfald på Wakato River. Lake Taupo Museum og Art Gallery har udstillinger af Maori, vulkansk og historiske fokus. En Maori mødested, er også rekonstrueret her. Tauhara bjerg beliggende i den sydlige del af Taupo, og kan bestiges ved klatring. Byen byder også på flere højtflyvende aktiviteter såsom faldskærmsudspring, helikopterture, ud over at gå. Den vulkanske aktivitet er placeret lige nord for byen i Wairakei Tourist Park, hvor de besøgende kan få en god forståelse af områdets vulkanske zone. Taupo arrangerer også øko-ture til Pureora Forest Park og fortæller hvordan maorerne anvendes skovressourcerne. På den anden side, skal du holde Taupo landets største motor begivenhed, A1 Grand Prix i januar.

Auckland International Airport ligger 128 km fra Taupo.