Biludlejning Sydafrika

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sydafrika

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sydafrika inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sydafrika miniguide

Sydafrika
Biludlejning Sydafrika

Sydafrika ligger på den sydlige spids af Afrika, og har 49.300 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje til Det Indiske Ocean mod øst og Atlanterhavet mod vest. Sydafrika tilgrænsende lande Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mozambique, Swaziland og Lesotho.

Sydafrika har 11 officielle sprog og er kendt for sin komplekse befolkning. Landet er også rigt på kultur og historie.
De fleste af Sydafrikas består af sletter, der er 900 – 1200 m. Ud over dette, savanner der, stepper, semi-ørken og ørken og subtropiske regnskov. Landskabet består også af bjergkæder, og højeste – Njesuthi, er 3408 m.

Sydafrika har et subtropisk klima, hvor den østlige kyst er mildere og vådere end vestkysten.

Landet er kendt for sin rige marine liv med løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler. Mange turister besøger Kruger National Park, der ligger i den nordøstlige del – hvor du kan opleve det bedste af afrikanske flora og fauna.

Den formelle hovedstad i Sydafrika, Pretoria (1,9 millioner indbyggere), men nogle kapital funktioner er også tilføjet til Kapstaden (3 millioner indbyggere) og Bloemfontein (300.000 indbyggere).Andre større byer i landet er Johannesburg (5 millioner indbyggere), Durban (1,3 millioner indbyggere) og Port Elizabeth (1 million indbyggere).Her kan nævnes, at især langs kysten af Durban er en række strande, der synes attraktive for mange turister.

Sydafrika har 10 internationale lufthavne. Den største er Kapstaden International Airport og OR Tambo International Airport i Johannesburg .

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Kapstaden International Airport og Tamo International Airport, samt større byer og turistområder. Alle vores priser er inkl enhver lufthavn skat og ubegrænset kilometertal.