Biludlejning Sydafrika

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sydafrika

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sydafrika inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sydafrika miniguide

Sydafrika

Biludlejning Sydafrika

Sydafrika ligger på den sydlige spids af Afrika, og har 49.300 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje til Det Indiske Ocean mod øst og Atlanterhavet mod vest. Sydafrika tilgrænsende lande Namibia, Botswana, Zimbabwe , Mozambique, Swaziland og Lesotho.

Sydafrika har 11 officielle sprog og er kendt for sin komplekse befolkning. Landet er også rigt på kultur og historie.
De fleste af Sydafrikas består af sletter, der er 900 – 1200 m. Ud over dette, savanner der, stepper, semi-ørken og ørken og subtropiske regnskov. Landskabet består også af bjergkæder, og højeste – Njesuthi, er 3408 m.

Sydafrika har et subtropisk klima, hvor den østlige kyst er mildere og vådere end vestkysten.

Landet er kendt for sin rige marine liv med løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler. Mange turister besøger Kruger National Park, der ligger i den nordøstlige del – hvor du kan opleve det bedste af afrikanske flora og fauna.

Den formelle hovedstad i Sydafrika, Pretoria (1,9 millioner indbyggere), men nogle kapital funktioner er også tilføjet til Kapstaden (3 millioner indbyggere) og Bloemfontein (300.000 indbyggere).Andre større byer i landet er Johannesburg (5 millioner indbyggere), Durban (1,3 millioner indbyggere) og Port Elizabeth (1 million indbyggere).Her kan nævnes, at især langs kysten af Durban er en række strande, der synes attraktive for mange turister.

Sydafrika har 10 internationale lufthavne. Den største er Kapstaden International Airport og OR Tambo International Airport i Johannesburg .

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Kapstaden International Airport og Tamo International Airport, samt større byer og turistområder. Alle vores priser er inkl enhver lufthavn skat og ubegrænset kilometertal.

Dansk