Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Durban

Planlægger du at besøge Durban alene eller med en gruppe? Hvis du er på udkig efter at leje en bil, så skal du ikke lede længere. Vores mål er at præsentere for dig meget overkommelige tilbud og de bedste priser på billeje, som ikke findes andre steder! Vi tilbyder dig et bredt udvalg af biler, blandt andet økonomiske biler, rummelige universal-biler og prestige-biler. 

Guide til  Durban

Billeje Durban

Biludlejning Durban

Durban låner sit navn fra zulu-ordet “eThekwini”, der betyder lagune eller bugt. Byen ligger på Sydafrikas østkyst, der grænser op til Det Indiske Ocean. Udover at være den største by i KwaZulu-Natal-provinsen, er byen også den tredjemest folkerige by efter Cape Town og Johannesburg. Byen kan bryste sig af dens naturlige Durban Harbour, som er den travleste havn i landet og den fjerde travleste på den sydlige halvkugle. Derudover er byen den næststørste produktionszone i Sydafrika efter Johannesburg

Durban er blandt de mest populære rejsemål for turisme på grund af dens omfattende og uberørte strande. Det varme subtropiske klima tilføjer også til byens rekreative værdier. Byen ligger inden for den større eThekwini kommune, som blandt andet omfatter nabobyer som Umlazi, Westville og Queensville. Denne kommune har en samlet befolkning på ca. 3,8 millioner mennesker, der inkluderer et stort netværk af etniske grupper (zuluer, indere og briter). På grund af det enorme antal mennesker, er eThekwini kommunen blandt de største på kysten af Det Indiske Ocean. 

Durbans befolkningstal udgør dog cirka 595.000 mennesker. Byen er rig på forskellige kulturelle traditioner og overbevisninger. Udover zuluer, der udgør den største kulturelle gruppe, inkluderer byen også folk med både indisk og britisk oprindelse. De er indflydelsesrige på Durbans velfærd på grund af deres religioner, unikke kulturer og mad. Ifølge byens statistiske data er 38% af dens befolkning under 19 år, mens 68% af befolkningen er i arbejdsalderen. 

Gå på opdagelse med din lejebil

The Fugitives’ Drift Battlefields: En af de mest almindelige slagmarker i historien ligger næsten 265 kilometer fra Durban. Stedet byder på spændende slagmarkscenarier af områdets zulu-slagmarker inklusive Rorke’s Drift og Isandlwana. Med en akkrediteret guide i spidsen lærer du om de modige zulu-krigere, der sejrede over den britiske hær på Isandlwana. Du får også lov til at høre den populære historiske fortælling om Rorke’s Drift (en hær af 4.000 zulu-krigere, der angriber 139 britiske soldater). 

Shakaland – Zulu kulturcenter: Omkring 156 kilometer fra Durban ligger Shakaland – Zulu kulturcenter, der byder på en spændende zulu-oplevelse. Her kan du lære om alt, hvad angår zulu-kulturen, på en mindeværdig dag! Ved at være vidne til de live optrædener af de lokales traditionelle danse til et traditionelt måltid, vil denne oplevelse give dig et syn på de kulturelle aspekter af zuluerne. Som om det ikke er nok, så lærer du kunsten og ekspertisen i at lave kulturhytter, lertøj og brygge lokal øl. 

The Umgeni Steam Railway: Denne spændende attraktion ligger cirka 45 kilometer fra Durban. Hvis du vil rejse tilbage i tiden, mens du kører i et gammelt damptog på en af Sydafrikas første togskinner, er dette den perfekte måde! Heldigvis er oplevelsen værdsat af alle grupper af besøgende. Hvilken bedre måde at opleve regionens tiltalende landskab på end toget, når det krydser Thousand Hills (mellem Ichanga og Kloof stationer). 

Lufthavne

Det er let at rejse til og fra Durban med forskellige nærliggende lufthavne. Den nærmeste lufthavn til Durban er King Shaka International Airport – ca. 40 kilometer væk. Denne lufthavn håndterer både lokale og internationale flyvninger med ofte planlagte flyrejser til og fra Nairobi, Dubai, London, Windhoek, Mauritius, Istanbul og Gaborone.. 

En anden lufthavn, der ligger tæt på Durban, er Pietermaritzburg Airport, der opererer i byen Pietermaritzburg og dens omgivelser. Lufthavnen ligger omkring 75 kilometer væk fra Durban, og fungerer som et praktisk alternativ til King Shaka International Airport til folk, der agter at besøge Durban via fly. 

I begge lufthavne er du heldig at finde bemærkelsesværdige biludlejningsfirmaer, der tilbyder dig billeje til overkommelige priser. Populære virksomheder i King Shaka International Airport inkluderer AVIS Rent a Car, Tempest Car Hire, King Shaka Airport Car Hire og Europcar. Ved Pietermaritzburg Airport finder du biludlejningsfirmaer som AVIS Car Sales, Hertz Rent a Car, First Car Rental og Europcar. 

Trafik

Vejene, der fører til og fra Durban, er velfungerende på grund af deres centrale placering som indgangsport til Sydafrika. Den vestlige motorvej N3 fører ud af byen mod vest og forbinder Durban til Gauteng. Den ydre ringvej N2 forbinder Durban med Mpumalanga mod nord og Eastern Cape mod syd. Den vestlige motorvej er bestemt vigtig, da den hjælper lastbiler med at transportere gods til og fra havnen til Witwatersrand. 

Heldigvis vil størstedelen af biludlejningsfirmaerne give dig en GPS til navigering. Byen tilbyder også rigelige parkeringsområder som 85 på Field Parking, Durban Parking Services, Royal Parking, Workshop Parking, Interpark, Nicole Square Parking. Hastighedsgrænserne som er fastsat i den sydafrikanske nationale vejtrafiklov fra 1989 lyder; 120 km/t på motorveje, 100 km/t på offentlige veje uden for bygrænsen, og 60 km/t på offentlige veje inden for bygrænsen.

Dansk