Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Durban Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Durban Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Durban Lufthavn miniguide

Billeje Durban Lufthavn
Biludlejning Durban Lufthavn

Durban Airport (DUR) ligger 18 km syd for Durban .Der er flere busselskaber, der kører mellem Durban og lufthavnen. De biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Budget, Imperial, Hertz, Europcar, Khaya, National, Sixt og Thrifty.

Fra marts 2007 til marts 2008 4.400.000 passagerer besøgte Durban International Airport er den tredje største i Sydafrika. Ud over destinationer i Sydafrika, en tur til Dubai, Mauritius og Maputo fra Durban.Tallet for antallet af internationale destinationer og passagerer er faldet i de seneste år.

Durban International Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Lufthavnen har også pengeautomater, internet, VIP lounge, konference sæder, posthus, apotek og bøn. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men mange bed and breakfast i nærheden.