Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Durban Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Durban Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Durban Lufthavn miniguide

Billeje Durban Lufthavn

Biludlejning Durban Lufthavn

Durban Airport (DUR) ligger 18 km syd for Durban .Der er flere busselskaber, der kører mellem Durban og lufthavnen. De biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Budget, Imperial, Hertz, Europcar, Khaya, National, Sixt og Thrifty.

Fra marts 2007 til marts 2008 4.400.000 passagerer besøgte Durban International Airport er den tredje største i Sydafrika. Ud over destinationer i Sydafrika, en tur til Dubai , Mauritius og Maputo fra Durban.Tallet for antallet af internationale destinationer og passagerer er faldet i de seneste år.

Durban International Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Lufthavnen har også pengeautomater, internet, VIP lounge, konference sæder, posthus, apotek og bøn. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men mange bed and breakfast i nærheden.

Dansk