Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ladysmith

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ladysmith inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ladysmith miniguide

Billeje Ladysmith

Biludlejning Ladysmith

Ladysmith er beliggende i Sydafrikas østlige provins KwaZulu-Natal, og har 230.000 indbyggere.Byen ligger inde i landet ved floden Cuts-floden og ved foden af Drakensberg-bjergene. Ladysmith ligger 230 km nordvest for Durban og 353 km sydøst for Johannesburg .

Ladysmith er en vigtig handelscentrum og gateway til Drakensberg Mountains. En af de mest besøgte turistattraktioner i byen er Soofi moskeen i slutningen af 1800-tallet med sin bemerkelsesverdighe arkitektur.

En anden seværdighed i Ladysmith’s Siege Museum – oprindeligt bygget som et rådhus i 1884, men blev ødelagt under den anglo-Boerkrigen (1899-1902).Krig, også kendt som “den anden befrielseskrig” fandt sted mellem Storbritannien og Boer republikker Transvaal og Orange Free State.Museet viser genstande, dokumenter, uniformer og våben fra krigen. I byen er der også flere monumenter og mindesmærker fra den anglo-Boer War.

En times kørsel fra Ladysmith er Royal Natal National Park, som har nogle af de mest spektakulære landskaber i Afrika. Der er også verdens næsthøjeste vandfald, Tugela Falls – som er en stor turistattraktion.

Den nærmeste lufthavn er Durban International Airport , som ligger ca. 2,5 time af kørsel fra Ladysmith.

Dansk