Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ladysmith

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ladysmith inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ladysmith miniguide

Billeje Ladysmith
Biludlejning Ladysmith

Ladysmith er beliggende i Sydafrikas østlige provins KwaZulu-Natal, og har 230.000 indbyggere.Byen ligger inde i landet ved floden Cuts-floden og ved foden af Drakensberg-bjergene. Ladysmith ligger 230 km nordvest for Durban og 353 km sydøst for Johannesburg .

Ladysmith er en vigtig handelscentrum og gateway til Drakensberg Mountains. En af de mest besøgte turistattraktioner i byen er Soofi moskeen i slutningen af 1800-tallet med sin bemerkelsesverdighe arkitektur.

En anden seværdighed i Ladysmith’s Siege Museum – oprindeligt bygget som et rådhus i 1884, men blev ødelagt under den anglo-Boerkrigen (1899-1902).Krig, også kendt som “den anden befrielseskrig” fandt sted mellem Storbritannien og Boer republikker Transvaal og Orange Free State.Museet viser genstande, dokumenter, uniformer og våben fra krigen. I byen er der også flere monumenter og mindesmærker fra den anglo-Boer War.

En times kørsel fra Ladysmith er Royal Natal National Park, som har nogle af de mest spektakulære landskaber i Afrika. Der er også verdens næsthøjeste vandfald, Tugela Falls – som er en stor turistattraktion.

Den nærmeste lufthavn er Durban International Airport, som ligger ca. 2,5 time af kørsel fra Ladysmith.