Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje George Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i George Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

George Lufthavn miniguide

Billeje George Lufthavn

Biludlejning George Lufthavn

George Airport (GRJ) ligger 15 km sydvest for byen George .Der er en shuttle bus, der kører mellem lufthavnen og George. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Imperal, Hertz, Thrifty og Tempest.

I 2007 besøgte omkring 300 000 passagerer i lufthavnen, betyder det en stigning på 50 procent i 3 år.Grunden til dette er, at George Lufthavn er porten til den populære Garden Route i Sydafrika. Det har vundet prisen dette års lufthavn fem gange efter tildelingen blev lanceret af South African Airways i 1987/88. det er tjent med fire forskellige flyselskaber, der alle går til Johannesburg som Airling også flyve til Kapstaden og Durban.

George Airport har et lille udvalg af restauranter og caféer, og nogle butikker. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater og konferencecenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk