Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje George Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i George Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

George Lufthavn miniguide

Billeje George Lufthavn
Biludlejning George Lufthavn

George Airport (GRJ) ligger 15 km sydvest for byen George .Der er en shuttle bus, der kører mellem lufthavnen og George. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Imperal, Hertz, Thrifty og Tempest.

I 2007 besøgte omkring 300 000 passagerer i lufthavnen, betyder det en stigning på 50 procent i 3 år.Grunden til dette er, at George Lufthavn er porten til den populære Garden Route i Sydafrika. Det har vundet prisen dette års lufthavn fem gange efter tildelingen blev lanceret af South African Airways i 1987/88. det er tjent med fire forskellige flyselskaber, der alle går til Johannesburg som Airling også flyve til Kapstaden og Durban.

George Airport har et lille udvalg af restauranter og caféer, og nogle butikker. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater og konferencecenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.