Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kapstaden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kapstaden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kapstaden miniguide

Billeje Kapstaden

Biludlejning Kapstaden

Kapstaden ligger på den sydvestlige kyst af Sydafrika og har ca. 3,5 millioner mennesker i hovedstadsområdet (i 2008).Byen er hovedstad i Western Cape-provinsen, og har kyst ud mod Atlanterhavet.

Kapstaden er sæde for den sydafrikanske nationalforsamling, mens regeringen er baseret i Pretoria. Byen er det økonomiske centrum i provinsen, og har den største havn og lufthavn i Western Cape.

Kapstaden er en af de mest populære turistmål i Sydafrika, og har flere attraktioner. Et af de mest berømte er de 1000 m høje Table Mountain, som ligger syd for byen. Toppen af bjergene danner en 3 km lang plateau, og det er populært at tage svævebanen op her.

Robben Island fængsel ø er en af de mest besøgte turistmål i landet, som ligger 12 km ud for kysten ved Kapstaden. Øen er opført som en UNESCO World Heritage List.

City of Kapstaden ligger på den nordlige side af Cape Peninsula, og i Port Victoria & Alfred Waterfront finder du byens mest populære shopping område. Der er shopping centre, markeder, restauranter, biografer og klubber osv.

Den verdensberømte botaniske have “Kirstenboschs Garden” i Kapstaden, er også et besøg værd – med sine mange sjældne planter.

Det er også godt at svømme i Kapstaden, hvor sandstranden Boulders Beach er den mest berømte. Kapstaden International Airport ligger 22 km øst for centrum og er den næststørste i Sydafrika.

Dansk