Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kapstaden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kapstaden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kapstaden miniguide

Billeje Kapstaden
Biludlejning Kapstaden

Kapstaden ligger på den sydvestlige kyst af Sydafrika og har ca. 3,5 millioner mennesker i hovedstadsområdet (i 2008).Byen er hovedstad i Western Cape-provinsen, og har kyst ud mod Atlanterhavet.

Kapstaden er sæde for den sydafrikanske nationalforsamling, mens regeringen er baseret i Pretoria. Byen er det økonomiske centrum i provinsen, og har den største havn og lufthavn i Western Cape.

Kapstaden er en af de mest populære turistmål i Sydafrika, og har flere attraktioner. Et af de mest berømte er de 1000 m høje Table Mountain, som ligger syd for byen. Toppen af bjergene danner en 3 km lang plateau, og det er populært at tage svævebanen op her.

Robben Island fængsel ø er en af de mest besøgte turistmål i landet, som ligger 12 km ud for kysten ved Kapstaden. Øen er opført som en UNESCO World Heritage List.

City of Kapstaden ligger på den nordlige side af Cape Peninsula, og i Port Victoria & Alfred Waterfront finder du byens mest populære shopping område. Der er shopping centre, markeder, restauranter, biografer og klubber osv.

Den verdensberømte botaniske have “Kirstenboschs Garden” i Kapstaden, er også et besøg værd – med sine mange sjældne planter.

Det er også godt at svømme i Kapstaden, hvor sandstranden Boulders Beach er den mest berømte. Kapstaden International Airport ligger 22 km øst for centrum og er den næststørste i Sydafrika.