Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kapstaden Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kapstaden Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kapstaden Lufthavn miniguide

Billeje Kapstaden Lufthavn
Biludlejning Kapstaden Lufthavn

Kapstaden Airport (CPT) ligger ca 20 km fra Kapstaden .Det er muligt at bestille en dør til dør shuttle bus i afgangsområde af terminalen. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo og Tempest

7.813.170 passagerer besøgte lufthavnen fra juni 2008 til juni 2009. Det er den næststørste lufthavn i Sydafrika og den tredje travleste i alle Afrika. Ruten til Johannesburg er den travleste i 2007 var det 5 travleste rute i verden.Ud over afrikanske destinationer, kan flyve direkte til byer i Sydamerika, Asien, Mellemøsten og Europa fra Kapstaden.

I 2009 Kapstaden International Airport modtaget Skytrax’s pris for bste lufthavn i Afrika. Det har gennemgået store renoveringsprojekter i de seneste år, en ny terminal blev afsluttet i november 2009. Kapstaden International Airport har et godt udvalg af caféer, barer og restauranter. Udvælgelsen af butikker er godt, her er dels en specialitet shop for vin fra området. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, konferencecenter, medicinsk center og VIP lounge. Hotellet vej Lodge er placeret på lufthavnen.

Vi tilbyder billig biludlejning i Centurion. Prøv vores søgemaskine og blive overrasket over lave priser.