Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kapstaden Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kapstaden Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kapstaden Lufthavn miniguide

Billeje Kapstaden Lufthavn

Biludlejning Kapstaden Lufthavn

Kapstaden Airport (CPT) ligger ca 20 km fra Kapstaden .Det er muligt at bestille en dør til dør shuttle bus i afgangsområde af terminalen. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo og Tempest

7.813.170 passagerer besøgte lufthavnen fra juni 2008 til juni 2009. Det er den næststørste lufthavn i Sydafrika og den tredje travleste i alle Afrika. Ruten til Johannesburg er den travleste i 2007 var det 5 travleste rute i verden.Ud over afrikanske destinationer, kan flyve direkte til byer i Sydamerika, Asien, Mellemøsten og Europa fra Kapstaden.

I 2009 Kapstaden International Airport modtaget Skytrax’s pris for bste lufthavn i Afrika. Det har gennemgået store renoveringsprojekter i de seneste år, en ny terminal blev afsluttet i november 2009. Kapstaden International Airport har et godt udvalg af caféer, barer og restauranter. Udvælgelsen af butikker er godt, her er dels en specialitet shop for vin fra området. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, konferencecenter, medicinsk center og VIP lounge. Hotellet vej Lodge er placeret på lufthavnen.

Vi tilbyder billig biludlejning i Centurion. Prøv vores søgemaskine og blive overrasket over lave priser.

Dansk