Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje George

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i George inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

George miniguide

Billeje George
Biludlejning George

George Town er beliggende i Western Cape Province så langt sydlige del af landet, et par miles fra det indiske Ocean. George har140.000 indbyggere (2010), og ligger midt mellem Kapstaden i vest og Port Elizabeth i øst.Byen har både den korte afstand til den majestætiske Outeniqua Mountains i nord, og sandstrande i Det Indiske Ocean i syd. Det gør George en meget populær turistby.

Byen er også centrum for verdens berømte og naturskønne “Garden Route” afdeling, som løber langs den sydøstlige kyst Sydafrika, fra Mossel Bay til Storms River.De mest almindelige er at drive langs Garden Route,
men du kan også tage damptoget “Outeniqua Choo Tjoe” – der kører fra George til Knysna – og passerer nogle af de mest maleriske landskaber i landet.

George er også kendt for sine mange golfbaner – hvor Fancourt Golf Estate er det mest berømte. Byen har også sit eget museum i damplokomotiver – “Outeniqua Transport Museum. Centret har gode shoppingmuligher, både i butikkerne og i byens indkøbscenter.

Fra byens centrum. Kun 8 km til Victoria Bugt – provinsen er fantastisk til svømning og surfing paradis
Byen har sin egen lufthavn – George Airport, der ligger 10 km uden for centrum.

Nærmeste lufthavn er Kapstaden International Airport, der ligger 420 km vest for George.