Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje George

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i George inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

George miniguide

Billeje George

Biludlejning George

George Town er beliggende i Western Cape Province så langt sydlige del af landet, et par miles fra det indiske Ocean. George har140.000 indbyggere (2010), og ligger midt mellem Kapstaden i vest og Port Elizabeth i øst.Byen har både den korte afstand til den majestætiske Outeniqua Mountains i nord, og sandstrande i Det Indiske Ocean i syd. Det gør George en meget populær turistby.

Byen er også centrum for verdens berømte og naturskønne “Garden Route” afdeling, som løber langs den sydøstlige kyst Sydafrika , fra Mossel Bay til Storms River.De mest almindelige er at drive langs Garden Route,
men du kan også tage damptoget “Outeniqua Choo Tjoe” – der kører fra George til Knysna – og passerer nogle af de mest maleriske landskaber i landet.

George er også kendt for sine mange golfbaner – hvor Fancourt Golf Estate er det mest berømte. Byen har også sit eget museum i damplokomotiver – “Outeniqua Transport Museum. Centret har gode shoppingmuligher, både i butikkerne og i byens indkøbscenter.

Fra byens centrum. Kun 8 km til Victoria Bugt – provinsen er fantastisk til svømning og surfing paradis
Byen har sin egen lufthavn – George Airport, der ligger 10 km uden for centrum.

Nærmeste lufthavn er Kapstaden International Airport , der ligger 420 km vest for George.

Dansk