Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nelspruit

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nelspruit inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nelspruit miniguide

Billeje Nelspruit

Biludlejning Nelspruit

Nelspruit ligger i den østlige del af Sydafrika , nærmere bestemt i provinsen Mpumalanga, og har ca 220.000 indbyggere.Det er beliggende i et frugtbart område ved floden Limpopo grænsen mellem Sydafrika og Botswana, som også er grænsen mellem Sydafrika og Zimbabwe.

Nelspruit er en stor handelsplads for provinsen, og i byen indkøbscenter River Mall “- med over 140 butikker og restauranter. Byen har også kasino, biografer, golfbaner og en smuk botanisk have.

Den verdensberømte turistattraktioner Kruger National Park er beliggende nord for Nelspruit og tilbyder en smuk natur og et rigt dyreliv, herunder løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn.Du kan vælge at køre sig i den nationalpark, eller deltage i en guidet safari tur. Det er også muligt at bo i området, når parken har flere hytter og bungalows.

8 km nord for byen er Mbombela Stadium – bygget til i 2010 FIFA World Cup.Stadionet har 40.000 tilskuere hele vejen igennem.

Byen har to lufthavne. Kruger Mpumalanga International Airport ligger 25 km nord øst for Nelspruit, og er primært ruteflyvninger til Johannesburg og Kapstaden.

Nelsprut Airport ligger lige syd for downtown, og nogle charter-og indenrigsflyvninger

Dansk