Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nelspruit

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nelspruit inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nelspruit miniguide

Billeje Nelspruit
Biludlejning Nelspruit

Nelspruit ligger i den østlige del af Sydafrika, nærmere bestemt i provinsen Mpumalanga, og har ca 220.000 indbyggere.Det er beliggende i et frugtbart område ved floden Limpopo grænsen mellem Sydafrika og Botswana, som også er grænsen mellem Sydafrika og Zimbabwe.

Nelspruit er en stor handelsplads for provinsen, og i byen indkøbscenter River Mall “- med over 140 butikker og restauranter. Byen har også kasino, biografer, golfbaner og en smuk botanisk have.

Den verdensberømte turistattraktioner Kruger National Park er beliggende nord for Nelspruit og tilbyder en smuk natur og et rigt dyreliv, herunder løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn.Du kan vælge at køre sig i den nationalpark, eller deltage i en guidet safari tur. Det er også muligt at bo i området, når parken har flere hytter og bungalows.

8 km nord for byen er Mbombela Stadium – bygget til i 2010 FIFA World Cup.Stadionet har 40.000 tilskuere hele vejen igennem.

Byen har to lufthavne. Kruger Mpumalanga International Airport ligger 25 km nord øst for Nelspruit, og er primært ruteflyvninger til Johannesburg og Kapstaden.

Nelsprut Airport ligger lige syd for downtown, og nogle charter-og indenrigsflyvninger