Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hermanus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hermanus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hermanus miniguide

Billeje Hermanus

Biludlejning Hermanus

Hermanus er en malerisk landsby med omkring 50.000 indbyggere – ligger på den sydvestlige kyst af Sydafrika i Western Cape-provinsen. Hermanus er en kyststrækning Great Bay Walker Bay, som er forbundet til Atlanterhavet mod vest og det Indiske Ocean i syd.

Byen er mest kendt for at have en af de bedste landbaserede hvalsafarier. De enorme hvaler (Southern Right Whale) kommer ind i Walker Bay i perioden fra juni til august, og fra de høje klipper langs kysten af bugten har en fantastisk udsigt over hvaler.

Hermanus har også en populær årlig hval festival i slutningen af september, og en særskilt museum, der handler om hvaler og hvalfangst.

Sydafrikas nationale geomagnetiske forskningsfaciliteter “Hermanus Magnetic Observatory” er endnu en anden attraktion i byen. Observatoriet overvåger Jordens magnetfelt, og publikum kan få guidede ture efter aftale.
Ellers Hermanus moderne by bekvemmeligheder med eksklusive butikker og varehuse, restauranter og hoteller, to havne. Byens største sandstrand “Grotto Beach er den mest populære for turister, men du kan også finde deres egen uberørte sandstrand.

Den nærmeste lufthavn er Kapstaden International Airport, der ligger 120 km nordvest for Hermanus.

Dansk