Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hermanus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hermanus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hermanus miniguide

Billeje Hermanus
Biludlejning Hermanus

Hermanus er en malerisk landsby med omkring 50.000 indbyggere – ligger på den sydvestlige kyst af Sydafrika i Western Cape-provinsen. Hermanus er en kyststrækning Great Bay Walker Bay, som er forbundet til Atlanterhavet mod vest og det Indiske Ocean i syd.

Byen er mest kendt for at have en af de bedste landbaserede hvalsafarier. De enorme hvaler (Southern Right Whale) kommer ind i Walker Bay i perioden fra juni til august, og fra de høje klipper langs kysten af bugten har en fantastisk udsigt over hvaler.

Hermanus har også en populær årlig hval festival i slutningen af september, og en særskilt museum, der handler om hvaler og hvalfangst.

Sydafrikas nationale geomagnetiske forskningsfaciliteter “Hermanus Magnetic Observatory” er endnu en anden attraktion i byen. Observatoriet overvåger Jordens magnetfelt, og publikum kan få guidede ture efter aftale.
Ellers Hermanus moderne by bekvemmeligheder med eksklusive butikker og varehuse, restauranter og hoteller, to havne. Byens største sandstrand “Grotto Beach er den mest populære for turister, men du kan også finde deres egen uberørte sandstrand.

Den nærmeste lufthavn er Kapstaden International Airport, der ligger 120 km nordvest for Hermanus.