Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Port Alfred

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Port Alfred inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Port Alfred miniguide

Billeje Port Alfred

Biludlejning Port Alfred

Port Alfred er en lille badeby med ca. 20.000 indbyggere (2010), som er placeret på den sydøstlige kyst i Det Indiske Ocean i Eastern Cape. Den ligger ved floden Kowie, 130 km vest for East London, og 157 km øst for Port Elizabet.

Port Alfred har behageligt klima året rundt, og mange turister, der søger sol og badeferie vil finde vej her. Byen har en marina med en lille marina, fine hoteller og lejligheder samt smukke sandstrande. Hertil kommer,. Port Alfred to golfbaner, tennisbaner og de bedste betingelser for forskellige vandsportsaktiviteter.

I Port Alfred, er der gode indkøbsmuligheder med små specialbutikker og stormagasiner, og byen har en biograf, restauranter, barer og natklubber.

Fra byen er det tæt på elefanten parken “Addo Elephant Park, hvor der er 450 elefanter. Man kan også se bøfler, næsehorn, antiloper og mere i parken.

Den nærmeste lufthavn er East London Lufthavn, der har indenlandske flyvninger til Johannesburg .

Port Elizabeth Lufthavn er også en mulighed, med det meste indenlandske flyvninger til Johannesburg og Kapstaden .

Dansk