Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Port Alfred

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Port Alfred inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Port Alfred miniguide

Billeje Port Alfred
Biludlejning Port Alfred

Port Alfred er en lille badeby med ca. 20.000 indbyggere (2010), som er placeret på den sydøstlige kyst i Det Indiske Ocean i Eastern Cape. Den ligger ved floden Kowie, 130 km vest for East London, og 157 km øst for Port Elizabet.

Port Alfred har behageligt klima året rundt, og mange turister, der søger sol og badeferie vil finde vej her. Byen har en marina med en lille marina, fine hoteller og lejligheder samt smukke sandstrande. Hertil kommer,. Port Alfred to golfbaner, tennisbaner og de bedste betingelser for forskellige vandsportsaktiviteter.

I Port Alfred, er der gode indkøbsmuligheder med små specialbutikker og stormagasiner, og byen har en biograf, restauranter, barer og natklubber.

Fra byen er det tæt på elefanten parken “Addo Elephant Park, hvor der er 450 elefanter. Man kan også se bøfler, næsehorn, antiloper og mere i parken.

Den nærmeste lufthavn er East London Lufthavn, der har indenlandske flyvninger til Johannesburg .

Port Elizabeth Lufthavn er også en mulighed, med det meste indenlandske flyvninger til Johannesburg og Kapstaden .