Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Newcastle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle miniguide

Billeje Newcastle

Biludlejning Newcastle

Newcastle er placeret i provinsen KwaZulu-Natal ved floden Ncandu River, i den østlige del af Sydafrika .Byen har 413.000 indbyggere (2010), og har været en kraftig befolkningstilvækst i de sidste 20 år.

I centrum af Newcastle er butikker og indkøbscentre, restauranter, barer, natklubber og casino. Der er også gode muligheder for friluftsaktiviteter, med stier, der løber gennem et smukt landskab med skove, vandfald, vandløb og floder. Newcastle har også mange sportsfaciliteter, hvor både nationale og internationale sportskonkurrencer finde sted.

De mest populære turistattraktioner i Newcastle omfatte Art Museum Cornegie Art Gallery – med skiftende udstillinger af moderne kunst malerier, skulpturer og keramik genstande, det hinduistiske tempel fra 1903 – med sin store runde kuppel, City Hall fra 1899 og Fort Amiel – en militær museum ligger på en bakke, og fortæller historien – især fra de to Boer Wars.Museet har fantastisk udsigt over Drakensberg bjergene og byen.

Den nærmeste lufthavn er OR Tambo International Airport , som ligger nær byen Johannesburg .Lufthavnen ligger 316 km nordvest for Newcastle.

Dansk