Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Newcastle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle miniguide

Billeje Newcastle
Biludlejning Newcastle

Newcastle er placeret i provinsen KwaZulu-Natal ved floden Ncandu River, i den østlige del af Sydafrika .Byen har 413.000 indbyggere (2010), og har været en kraftig befolkningstilvækst i de sidste 20 år.

I centrum af Newcastle er butikker og indkøbscentre, restauranter, barer, natklubber og casino. Der er også gode muligheder for friluftsaktiviteter, med stier, der løber gennem et smukt landskab med skove, vandfald, vandløb og floder. Newcastle har også mange sportsfaciliteter, hvor både nationale og internationale sportskonkurrencer finde sted.

De mest populære turistattraktioner i Newcastle omfatte Art Museum Cornegie Art Gallery – med skiftende udstillinger af moderne kunst malerier, skulpturer og keramik genstande, det hinduistiske tempel fra 1903 – med sin store runde kuppel, City Hall fra 1899 og Fort Amiel – en militær museum ligger på en bakke, og fortæller historien – især fra de to Boer Wars.Museet har fantastisk udsigt over Drakensberg bjergene og byen.

Den nærmeste lufthavn er OR Tambo International Airport, som ligger nær byen Johannesburg .Lufthavnen ligger 316 km nordvest for Newcastle.