Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Johannesburg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Johannesburg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Johannesburg Lufthavn miniguide

Billeje Johannesburg Lufthavn

Biludlejning Johannesburg Lufthavn

Tambo International Airport (JNB), også kendt som Johannesburg International Airport, som ligger 22 km øst for Johannesburg .Der er minibusser kører mellem lufthavnen og Johannesburg. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Hertz, Imperial, Khaya, National, Sizwe og Tempest.

19.440.000 passagerer besøgte Johannesburg Lufthavn i 2007, og det er den travleste lufthavn i Afrika. De vigtigste base for South African Airways (SAA) samt en række mindre flyselskaber. Lufthavnen er blevet renoveret på grund af verdensmesterskabet i fodbold i 2010. Fra Johannesburg. En rejse direkte til cirka 32 destinationer verden over, herunder byer i alle kontinenter.

Johannesburg Lufthavn har masser af mad og drikke steder og butikker. Andre faciliteter inkluderer kapel, moské, bank, posthus, trådløst internet, business center, medicinsk center. Transit Hotel er beliggende på terminalen, mens 5-stjernede Airport søn Intercontinental Hotel ligger i nærheden af terminalbygningen.

Dansk