Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Johannesburg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Johannesburg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Johannesburg Lufthavn miniguide

Billeje Johannesburg Lufthavn
Biludlejning Johannesburg Lufthavn

Tambo International Airport (JNB), også kendt som Johannesburg International Airport, som ligger 22 km øst for Johannesburg .Der er minibusser kører mellem lufthavnen og Johannesburg. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Hertz, Imperial, Khaya, National, Sizwe og Tempest.

19.440.000 passagerer besøgte Johannesburg Lufthavn i 2007, og det er den travleste lufthavn i Afrika. De vigtigste base for South African Airways (SAA) samt en række mindre flyselskaber. Lufthavnen er blevet renoveret på grund af verdensmesterskabet i fodbold i 2010. Fra Johannesburg. En rejse direkte til cirka 32 destinationer verden over, herunder byer i alle kontinenter.

Johannesburg Lufthavn har masser af mad og drikke steder og butikker. Andre faciliteter inkluderer kapel, moské, bank, posthus, trådløst internet, business center, medicinsk center. Transit Hotel er beliggende på terminalen, mens 5-stjernede Airport søn Intercontinental Hotel ligger i nærheden af terminalbygningen.