Biludlejning Zimbabwe

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zimbabwe

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zimbabwe inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zimbabwe miniguide

Billeje Zimbabwe

Biludlejning Zimbabwe

Zimbabwe (tidligere Rhodesia) ligger langt syd på det afrikanske kontinent, og har en fælles grænse med Botswana, Sydafrika , Mozambique og Zambia.Landet har en befolkning på 11.400 tusind (2009) – og det officielle sprog er engelsk, selv om det også bliver talt flere regionale sprog.

En af verdens største og mest berømte vandfald, Victoria Falls, der ligger i Zambezi-floden – som løber langs grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Det er den mest besøgte turistattraktion – og er også på UNESCO’s World Heritage List. Den “Great Zimbabwe” er en del af verdens kulturarv. Det er den største og ældste by i ruiner syd for Sahara, og var formentlig i midten af den gamle Munhumutapa Empire mellem 400 og 1400 e.Kr.Kr.

Zimbabwe har et tropisk klima med en regntid, der varer fra november til marts. Store dele af landet, dog, består af et højland, som ligger ca. 1000 m, hvor de klimatiske forhold er mere moderate.

Hovedstaden Harare , som er ganske langt nordlige del af landet er Zimbabwes største by (1,4 millioner indbyggere).

Andre større byer er Bulawayo (676 tusind. Indbyggere), Chungwiza (321 tusind indbyggere) og Mutare (190.000 indbyggere).

Zimbabwes største lufthavn er Harare International Airport, som ligger 12 km syd for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder udlejningsbil i hovedstaden, Harare, Zimbabwe.

Populære destinationer

Dansk