Biludlejning Zimbabwe

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zimbabwe

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zimbabwe inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zimbabwe miniguide

Billeje Zimbabwe
Biludlejning Zimbabwe

Zimbabwe (tidligere Rhodesia) ligger langt syd på det afrikanske kontinent, og har en fælles grænse med Botswana, Sydafrika, Mozambique og Zambia.Landet har en befolkning på 11.400 tusind (2009) – og det officielle sprog er engelsk, selv om det også bliver talt flere regionale sprog.

En af verdens største og mest berømte vandfald, Victoria Falls, der ligger i Zambezi-floden – som løber langs grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Det er den mest besøgte turistattraktion – og er også på UNESCO’s World Heritage List. Den “Great Zimbabwe” er en del af verdens kulturarv. Det er den største og ældste by i ruiner syd for Sahara, og var formentlig i midten af den gamle Munhumutapa Empire mellem 400 og 1400 e.Kr.Kr.

Zimbabwe har et tropisk klima med en regntid, der varer fra november til marts. Store dele af landet, dog, består af et højland, som ligger ca. 1000 m, hvor de klimatiske forhold er mere moderate.

Hovedstaden Harare, som er ganske langt nordlige del af landet er Zimbabwes største by (1,4 millioner indbyggere).

Andre større byer er Bulawayo (676 tusind. Indbyggere), Chungwiza (321 tusind indbyggere) og Mutare (190.000 indbyggere).

Zimbabwes største lufthavn er Harare International Airport, som ligger 12 km syd for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder udlejningsbil i hovedstaden, Harare, Zimbabwe.

Billeje destinationer