Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Harare

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harare inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harare miniguide

Billeje Harare
Biludlejning Harare – Foto: © Greenmnm69

Harare, tidligere kendt som Salisbury, hovedstaden i den sydlige afrikanske land i Zimbabwe. Byen har ca. 1.500 tusind indbyggere, og er også landets største by.

Harare blev grundlagt som et fort i 1890 af den britiske kolonister under ledelse af Cecil Rhodes. Det er kendt for sine mange parker – hvor de store National Botanic Garden er det mest populære. Uden for byen er også den smukke og storslåede nationalpark Den Mukuvisi Woodlands.

Ellers National Gallery – med både permanente og midlertidige udstillinger – opkaldt blandt seværdighederne. Det samme gælder for Queen Victoria Museum. The National Archives – med en masse interessante dokumentation af Zimbabwes historie – er et populært turist attraktioner.

Harare er flere store indkøbscentre, hvor de største og mest unikke er den Eastgate Center, som er helt rigtigt i byen. Det har en air condition-system, der er helt økologisk og “naturlige” – nok den første af sin art i verden. Et andet populært indkøbscenter er Westgate Mall.

Harare International Airport – som har en af Afrikas længste baner – ligger 12 km syd for byen.