Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Harare

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harare inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harare miniguide

Billeje Harare

Biludlejning Harare – Foto: © Greenmnm69

Harare, tidligere kendt som Salisbury, hovedstaden i den sydlige afrikanske land i Zimbabwe .Byen har ca. 1.500 tusind indbyggere, og er også landets største by.

Harare blev grundlagt som et fort i 1890 af den britiske kolonister under ledelse af Cecil Rhodes. Det er kendt for sine mange parker – hvor de store National Botanic Garden er det mest populære. Uden for byen er også den smukke og storslåede nationalpark Den Mukuvisi Woodlands.

Ellers National Gallery – med både permanente og midlertidige udstillinger – opkaldt blandt seværdighederne. Det samme gælder for Queen Victoria Museum. The National Archives – med en masse interessante dokumentation af Zimbabwes historie – er et populært turist attraktioner.

Harare er flere store indkøbscentre, hvor de største og mest unikke er den Eastgate Center, som er helt rigtigt i byen. Det har en air condition-system, der er helt økologisk og “naturlige” – nok den første af sin art i verden. Et andet populært indkøbscenter er Westgate Mall.

Harare International Airport – som har en af Afrikas længste baner – ligger 12 km syd for byen.

Dansk