Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Harrismith

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harrismith inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harrismith miniguide

Billeje Harrismith

Biludlejning Harrismith

Harrismith er en charmerende by, beliggende i det centrale Sydafrika – specielt i den nordøstlige del af provinsen Free State (Free State).Harrismith blev grundlagt i 1849 og har omkring 100.000 indbyggere. Det er beliggende ved foden af det smukke Drakensberg bjergkæde.

Harrismith er en vigtig kommerciel og industrielle centrum, og er kendt for sine mange kirker. Byens Town Hall – “Harrismith Town Hall” fra 1907 er en af de seværdigheder her, samt hovedgaden “Warden Street.” Den botaniske have “Drakensberg Botanic Garden” er beliggende 5 km syd for byen, og er et hyppigt besøgte attraktion med planter alpine planter. Ellers Sterkfontein Dam (3. største dæmning i det sydlige Afrika) er et populært tilholdssted for lystfiskere og vandsport entusiaster. Sterkfontein Dam ligger 25 km syd for Harrismith.

Hertil kommer, at byen golfbane og gode muligheder for udendørs aktiviteter – f.eks. cykling, klatring og se på fugle.

Den nærmeste lufthavn er Durban International Airport , som ligger ca. 300 km fra Harrismith – De kystnære by Durban.

Dansk