Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Knysna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Knysna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Knysna miniguide

Billeje Knysna
Biludlejning Knysna

Kystbyen Knysna er Sydafrikas Western Cape provins i Det Indiske Ocean, og har ca 76.400 indbyggere.Byen ligger mellem Outeniqua Mountains og havet – den “Knysna Lagoon. Den smukke lagune forbinder havet mellem to bræmmer, der er kendt som “The Heads”

Knysna er en charmerende og populære ferieby, og har et varmt klima næsten hele året. Ud over sol og badning, fiskeri, sejlads og vandsport, byen har også stor natur-og kulturoplevelser samt nogle af de bedste golfbaner.

Knysna er ligeledes beliggende i hjertet af den naturskønne og berømte vejstrækning “Garden Route” – med skove, søer, bjerge og havet. Det er også muligt at tage de gamle damptog “Outeniqua Choo-Tjoe” i dele af dette afsnit.

Byen er berømt for sin vidunderlige østers og arrangere østers festival hvert år i juli. Også “rastafari Earth Festival” er en populær årlig begivenhed for turister og lokalbefolkning – med fejringen af religion, kultur og livsstil.

Den nærmeste lufthavn er Port Elizabeth International Airport, der ligger 267 km vest for Knysna.