Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Knysna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Knysna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Knysna miniguide

Billeje Knysna

Biludlejning Knysna

Kystbyen Knysna er Sydafrikas Western Cape provins i Det Indiske Ocean, og har ca 76.400 indbyggere.Byen ligger mellem Outeniqua Mountains og havet – den “Knysna Lagoon. Den smukke lagune forbinder havet mellem to bræmmer, der er kendt som “The Heads”

Knysna er en charmerende og populære ferieby, og har et varmt klima næsten hele året. Ud over sol og badning, fiskeri, sejlads og vandsport, byen har også stor natur-og kulturoplevelser samt nogle af de bedste golfbaner.

Knysna er ligeledes beliggende i hjertet af den naturskønne og berømte vejstrækning “Garden Route” – med skove, søer, bjerge og havet. Det er også muligt at tage de gamle damptog “Outeniqua Choo-Tjoe” i dele af dette afsnit.

Byen er berømt for sin vidunderlige østers og arrangere østers festival hvert år i juli. Også “rastafari Earth Festival” er en populær årlig begivenhed for turister og lokalbefolkning – med fejringen af religion, kultur og livsstil.

Den nærmeste lufthavn er Port Elizabeth International Airport , der ligger 267 km vest for Knysna.

Dansk