Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Port Elizabeth Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Port Elizabeth Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Port Elizabeth Lufthavn miniguide

Billeje Port Elizabeth Lufthavn

Biludlejning Port Elizabeth Lufthavn

Port Elizabeth Airport (PLS) er placeret ca 3 km udenfor Port Elizabeth .Det er også blevet kaldt “10 minutter lufthavn”, fordi det tager mindre end 10 minutter at køre fra lufthavnen til byen. Der er en shuttle bus mellem lufthavnen og byen. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Alisa, Avis, Budget, Europcar, Imperial og Tempest.

1.491.551 passagerer besøgte Port Elizabeth Lufthavn i 2007. Det tjener kun indenlandske destinationer. Den første flyvning gik til Kapstaden i 1917.

Port Elizabeth Lufthavn har en café og flere restauranter og et par butikker. Andre faciliteter omfatter et businesscenter og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er flere gæstehuse i nærheden.

Dansk