Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Port Elizabeth Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Port Elizabeth Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Port Elizabeth Lufthavn miniguide

Billeje Port Elizabeth Lufthavn
Biludlejning Port Elizabeth Lufthavn

Port Elizabeth Airport (PLS) er placeret ca 3 km udenfor Port Elizabeth .Det er også blevet kaldt “10 minutter lufthavn”, fordi det tager mindre end 10 minutter at køre fra lufthavnen til byen. Der er en shuttle bus mellem lufthavnen og byen. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Alisa, Avis, Budget, Europcar, Imperial og Tempest.

1.491.551 passagerer besøgte Port Elizabeth Lufthavn i 2007. Det tjener kun indenlandske destinationer. Den første flyvning gik til Kapstaden i 1917.

Port Elizabeth Lufthavn har en café og flere restauranter og et par butikker. Andre faciliteter omfatter et businesscenter og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er flere gæstehuse i nærheden.