Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pietermaritzburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pietermaritzburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pietermaritzburg miniguide

Billeje Pietermaritzburg
Biludlejning Pietermaritzburg

Pietermaritzburg er beliggende i den sydøstlige del af Sydafrika, og er hovedstad i provinsen KwaZulu-Natal.Byen har ca. 600.000 indbyggere (2010), ofte kaldet bare “Maritzburg” eller “PMB”.

Pietermaritzburg blev grundlagt i 1838, og står i dag som et levende og moderne afrikansk by. Der findes universiteter, museer, kunst gallerier, gode indkøbsmuligheder, markeder, restauranter og underholdningssteder.

Byen er omgivet af skovklædte bakker og bølgende landskaber, og i byen er frodige vegetation i parker og haver. En populær turistattraktion i Pietermaritzburg er den botaniske have.

Andre attraktioner i byen omfatte Tatham Art Museum Art Gallery – oliemalerier, skulptuer og perle broderi. Hjemmesiden har også en imponerende samling af britiske og franske kunstnere fra 1800 – og 1900’s. Den mest berømte er Degas, Picasso, Matisse og Renoir.

Desuden er Natal Museum et besøg værd, hvor igennem hans udstilling er kendskabet til den sydafrikanske arv. Fra Pietermaritzburg er en kort afstand til flere naturreservater og nationalparker.

Den nærmeste lufthavn er Pietermaritzburg Lufthavn, der ligger 6,3 km syd for centrum. Lufthavnen har indenrigsfly til Johannesburg .

Durban International Airport , som ligger 82 km syd for Pietermaritzburg, har flere destinationer.