Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pietermaritzburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pietermaritzburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pietermaritzburg miniguide

Billeje Pietermaritzburg

Biludlejning Pietermaritzburg

Pietermaritzburg er beliggende i den sydøstlige del af Sydafrika , og er hovedstad i provinsen KwaZulu-Natal.Byen har ca. 600.000 indbyggere (2010), ofte kaldet bare “Maritzburg” eller “PMB”.

Pietermaritzburg blev grundlagt i 1838, og står i dag som et levende og moderne afrikansk by. Der findes universiteter, museer, kunst gallerier, gode indkøbsmuligheder, markeder, restauranter og underholdningssteder.

Byen er omgivet af skovklædte bakker og bølgende landskaber, og i byen er frodige vegetation i parker og haver. En populær turistattraktion i Pietermaritzburg er den botaniske have.

Andre attraktioner i byen omfatte Tatham Art Museum Art Gallery – oliemalerier, skulptuer og perle broderi. Hjemmesiden har også en imponerende samling af britiske og franske kunstnere fra 1800 – og 1900’s. Den mest berømte er Degas, Picasso, Matisse og Renoir.

Desuden er Natal Museum et besøg værd, hvor igennem hans udstilling er kendskabet til den sydafrikanske arv. Fra Pietermaritzburg er en kort afstand til flere naturreservater og nationalparker.

Den nærmeste lufthavn er Pietermaritzburg Lufthavn, der ligger 6,3 km syd for centrum. Lufthavnen har indenrigsfly til Johannesburg .

Durban International Airport , som ligger 82 km syd for Pietermaritzburg, har flere destinationer.

Dansk