Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rustenburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rustenburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rustenburg miniguide

Billeje Rustenburg
Biludlejning Rustenburg – Foto: © Herby Honigsperger

Rustenburg er beliggende ved foden af Magaliesberg bjergkæde i det nordvestlige provins, og har omkring 400.000 indbyggere. Byen er kendt for sin mineindustri og de mange naturreservater og nationalparker i området. Rustenburg ligger på Highveld plateau ca. 1500 m.

Der er flere kulturelle og historiske attraktioner i og omkring byen, og i Rustenburg de gamle kirker Angelican kirke fra 1871 og Delta reformerte kirke fra 1898.

Rustenburg Museum er et besøg værd, hvor besøgende kan lære mere om de lokale arkæologi og historie. Museet ligger i Town Hall.

Den store naturreservater i området er populære destinationer for turister. Kgaswane Nature Reserve er beliggende 5 miles fra Rustenburg centrum og Madikwe National Park er beliggende 226 km nordvest for Rustenburg. Denne park har den største koncentration af elefanter i Sydafrika .

Pilanesberg Nature Reserve er beliggende 60 km nord for byen og 4. største i landet. Du kan møde et rigt dyreliv med løve, leopard, elefant, næsehorn, bøffel, giraffer og mere end 350 forskellige fuglearter.

Rustenburg vært World Cup i 2010 på Det Kongelige Bafokeng Stadium, som holder 42.000 tilskuere.

Nærmeste internationale lufthavn er OR Tambo Internasjonale Flyplass, som ligger ved Johannesburg – ca. 170 km sydøst for Rustenburg.