Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rustenburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rustenburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rustenburg miniguide

Billeje Rustenburg

Biludlejning Rustenburg – Foto: © Herby Honigsperger

Rustenburg er beliggende ved foden af Magaliesberg bjergkæde i det nordvestlige provins, og har omkring 400.000 indbyggere. Byen er kendt for sin mineindustri og de mange naturreservater og nationalparker i området. Rustenburg ligger på Highveld plateau ca. 1500 m.

Der er flere kulturelle og historiske attraktioner i og omkring byen, og i Rustenburg de gamle kirker Angelican kirke fra 1871 og Delta reformerte kirke fra 1898.

Rustenburg Museum er et besøg værd, hvor besøgende kan lære mere om de lokale arkæologi og historie. Museet ligger i Town Hall.

Den store naturreservater i området er populære destinationer for turister. Kgaswane Nature Reserve er beliggende 5 miles fra Rustenburg centrum og Madikwe National Park er beliggende 226 km nordvest for Rustenburg. Denne park har den største koncentration af elefanter i Sydafrika .

Pilanesberg Nature Reserve er beliggende 60 km nord for byen og 4. største i landet. Du kan møde et rigt dyreliv med løve, leopard, elefant, næsehorn, bøffel, giraffer og mere end 350 forskellige fuglearter.

Rustenburg vært World Cup i 2010 på Det Kongelige Bafokeng Stadium, som holder 42.000 tilskuere.

Nærmeste internationale lufthavn er OR Tambo Internasjonale Flyplass, som ligger ved Johannesburg – ca. 170 km sydøst for Rustenburg.

Dansk