Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Upington

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Upington inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Upington miniguide

Billeje Upington

Biludlejning Upington – Foto: © Rick Walker

Upington ligger i den nordvestlige del af Sydafrika , og tilhører den nordlige Cape Province.Byen har 101.000 indbyggere (2008), og er som en grøn oase ved floden Orange – på kanten af Kalahari-ørkenen.

Vigtigt levebrød for byens turisme og landbrug.

Landskabet består af frugtbare sletter, røde sandklitter og bakker. Upington er en vigtig handel center for regionen, og har et bredt udvalg af butikker, hoteller og restauranter. I centrum kan du besøge museet “Kalahari Oranje Museum” – som fortæller historie og kultur.

Lidt off-center er både et kasino og en golfbane.

Byens mest populære turistattraktioner er hovedsagelig naturreservater og nationalparker i nærheden. Spitskop Nature Reserve er beliggende 14 miles nord for downtown, og har et rigt dyreliv, herunder antiloper, gazeller, strudse, zebraer og kameler.

Augrabies Falls National Park ligger 118 km vest for byen, og er bedst kendt for sine spektakulære vandfald på hele 60 meter. Desuden kan man se antiloper, der lever i bjergene side her, los, leopard og mange fuglearter.

Upington lufthavn ligger 5 km nord for byen, og derfra fly til både Kapstaden og Johannesburg. .

Dansk