Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Upington

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Upington inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Upington miniguide

Billeje Upington
Biludlejning Upington – Foto: © Rick Walker

Upington ligger i den nordvestlige del af Sydafrika, og tilhører den nordlige Cape Province.Byen har 101.000 indbyggere (2008), og er som en grøn oase ved floden Orange – på kanten af Kalahari-ørkenen.

Vigtigt levebrød for byens turisme og landbrug.

Landskabet består af frugtbare sletter, røde sandklitter og bakker. Upington er en vigtig handel center for regionen, og har et bredt udvalg af butikker, hoteller og restauranter. I centrum kan du besøge museet “Kalahari Oranje Museum” – som fortæller historie og kultur.

Lidt off-center er både et kasino og en golfbane.

Byens mest populære turistattraktioner er hovedsagelig naturreservater og nationalparker i nærheden. Spitskop Nature Reserve er beliggende 14 miles nord for downtown, og har et rigt dyreliv, herunder antiloper, gazeller, strudse, zebraer og kameler.

Augrabies Falls National Park ligger 118 km vest for byen, og er bedst kendt for sine spektakulære vandfald på hele 60 meter. Desuden kan man se antiloper, der lever i bjergene side her, los, leopard og mange fuglearter.

Upington lufthavn ligger 5 km nord for byen, og derfra fly til både Kapstaden og Johannesburg. .