Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Grahamstown

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grahamstown inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grahamstown miniguide

Billeje Grahamstown

Biludlejning Grahamstown

Grahamstown er beliggende i den sydøstlige provins Eastern Cape, og har ca 130.000 indbyggere. Byen ligger på indre – 130 km nordøst for Port Elizabeth, og 180 km vest for East London.Fra Grahamstown, er det 60 km til kysten af det Indiske Ocean.

Grahamstown blev grundlagt i 1812, og har flere historiske attraktioner. Den mest berømte er “Nybyggerne i 1820 National Monument” – det monument, der ærer den engelske bosættere, og deres bidrag til det sydafrikanske samfund. Byen er også berømt for sine mange kirker, og har også sit eget universitet.
I hovedgaden, High Street “finder du butikker og supermarkeder.

Andre attraktioner i Grahamstown Albany Museum Complex, som består af 5 museer i kultur, historie og videnskab. De komplekse omfatter Natural Science Museum – hvor man kan se en rekonstruktion af den første dinosaur fundet i Sydafrika .Andre museer, der er en del af den komplekse er Observationsorganets Museum og History Museum.
Grahamstown har flere årlige festivaler, hvor kunst festival “National Arts Festival” er den bedst kendte.

Den nærmeste lufthavn er Port Elizabeth International Airport – ca. 138 km vest for Grahamstown.

Dansk