Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Klerksdorp

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Klerksdorp inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Klerksdorp miniguide

Billeje Klerksdorp

Biludlejning Klerksdorp

Klerksdorp i den nordvestlige provins Sydafrika og har ca 175.000 indbyggere (2009).Byen er den finansielle og industrielle centrum i provinsen.

Klerksdorp blev grundlagt i 1837 og i 1886 blev det konstateret, guld i området. Dette førte til en guldfeber – hvor tusindvis af guldgravere kom til byen.

I dag er guldminerne fra 1880’erne, en stor turistattraktion i byen, hvor Goudkoppie (Gold Hill) – beliggende nær Highway N12 – er en af dem.

Klerksdorp Museum er en anden populær attraktion. Museet har til huse i en bygning fra 1891 (som blev brugt som fængsel indtil 1970-‘s). Her kan du se interessante udstillinger af arkæologisk, geologisk og kulturhistorisk genstande.

15 km uden for byen fjols Meintjies Nature Reserve, som har mere end 30 dyrearter og ca.150 forskellige fuglearter.

Nærmeste internationale lufthavn er OR Tambo International Airport (tidligere kaldet Johannesburg International Airport).Lufthavnen ligger 177 km nordøst for Klerksdorp.

Dansk