Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Klerksdorp

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Klerksdorp inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Klerksdorp miniguide

Billeje Klerksdorp
Biludlejning Klerksdorp

Klerksdorp i den nordvestlige provins Sydafrika og har ca 175.000 indbyggere (2009).Byen er den finansielle og industrielle centrum i provinsen.

Klerksdorp blev grundlagt i 1837 og i 1886 blev det konstateret, guld i området. Dette førte til en guldfeber – hvor tusindvis af guldgravere kom til byen.

I dag er guldminerne fra 1880’erne, en stor turistattraktion i byen, hvor Goudkoppie (Gold Hill) – beliggende nær Highway N12 – er en af dem.

Klerksdorp Museum er en anden populær attraktion. Museet har til huse i en bygning fra 1891 (som blev brugt som fængsel indtil 1970-‘s). Her kan du se interessante udstillinger af arkæologisk, geologisk og kulturhistorisk genstande.

15 km uden for byen fjols Meintjies Nature Reserve, som har mere end 30 dyrearter og ca.150 forskellige fuglearter.

Nærmeste internationale lufthavn er OR Tambo International Airport (tidligere kaldet Johannesburg International Airport).Lufthavnen ligger 177 km nordøst for Klerksdorp.