Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Richards Bay

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Richards Bay inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Richards Bay miniguide

Billeje Richards Bay

Biludlejning Richards Bay

Richards Bay er en lille kystby med 54.600 indbyggere (2009), der ligger i den østlige del af Sydafrika .Byen hører til provinsen KwaZulu-Natal, og er beliggende ved mundingen af floden Mhlatuze, som løber ud i Indiske Ocean. Havnen, der består af en 30 kvm2 lagunen, er en af landets største.

Richard Bay surround havnen og har status af at være en af de reneste og mest økologiske byer i Sydafrika. I centrum er butikkerne og indkøbscentre, biografer, restauranter og barer.

Richard Bay har et subtropisk klima med varme, våde somre og milde vintre. Byens vigtigste indtægtskilde er turisme, og de lange smukke sandstrande tiltrækker mange feriegæster her. Beach Alkant Beach er den mest populære, er der også gode surfing muligheder. Det er sikkert at bade her – når det er sat op haigarn i havet. Delfiner er ofte tæt på stranden, og det sted har sin egen plads på udkig efter observation af delfiner.

I Port “Tuzi Gazi” er den mest luksuriøse yachter, og denne havn er et mødested for sejlere over hele verden.

Under en tur til søen “Lake Mzingazi”, der er sub-tropiske vegetation og et rigt dyreliv – med krokodiller, flodheste, flamingoer og hundredvis af forskellige fuglearter. Søen ligger 8 km nord for Richard Bay.

Den nærmeste lufthavn er Richard Bay Airport, der ligger 12,7 km nord for centrum. Lufthavnen har for det meste indenlandske flyvninger til Johannesburg .

Dansk