Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Richards Bay

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Richards Bay inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Richards Bay miniguide

Billeje Richards Bay
Biludlejning Richards Bay

Richards Bay er en lille kystby med 54.600 indbyggere (2009), der ligger i den østlige del af Sydafrika .Byen hører til provinsen KwaZulu-Natal, og er beliggende ved mundingen af floden Mhlatuze, som løber ud i Indiske Ocean. Havnen, der består af en 30 kvm2 lagunen, er en af landets største.

Richard Bay surround havnen og har status af at være en af de reneste og mest økologiske byer i Sydafrika. I centrum er butikkerne og indkøbscentre, biografer, restauranter og barer.

Richard Bay har et subtropisk klima med varme, våde somre og milde vintre. Byens vigtigste indtægtskilde er turisme, og de lange smukke sandstrande tiltrækker mange feriegæster her. Beach Alkant Beach er den mest populære, er der også gode surfing muligheder. Det er sikkert at bade her – når det er sat op haigarn i havet. Delfiner er ofte tæt på stranden, og det sted har sin egen plads på udkig efter observation af delfiner.

I Port “Tuzi Gazi” er den mest luksuriøse yachter, og denne havn er et mødested for sejlere over hele verden.

Under en tur til søen “Lake Mzingazi”, der er sub-tropiske vegetation og et rigt dyreliv – med krokodiller, flodheste, flamingoer og hundredvis af forskellige fuglearter. Søen ligger 8 km nord for Richard Bay.

Den nærmeste lufthavn er Richard Bay Airport, der ligger 12,7 km nord for centrum. Lufthavnen har for det meste indenlandske flyvninger til Johannesburg .