Biludlejning Namibia

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Namibia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Namibia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Namibia miniguide

Billeje Namibia

Biludlejning Namibia

Namibia ligger i den sydvestlige del af Afrika – på Atlanterhavskysten. Landet har 2.100 tusind indbyggere (2009) og er omkranset af Angola og Zambia i nord, Botswana i øst og Sydafrika i syd.

Namibia landskab består hovedsageligt af ørken områder, savanner og bjergkæder. Den højeste top er Königstein, som er 2606 m. Landet er for det meste en subtropisk klima, men i det nordøstlige er et tropisk klima bælte. Der er store temperaturforskelle mellem dag og nat i Namibia, hvor dagene er varme – ofte over 25 grader Celsius – og nat temperaturer kan falde til under frysepunktet.

Hovedstaden i Windhoek er beliggende i landet og har 316.000 indbyggere (2010).Windhoek er Namibia’s politiske, økonomiske og kulturelle centrum – og en vigtig transport hub. Byen er omgivet af bjerge og klipper. Biggest turistattraktion i hovedstadens “Old Fort” – en fæstning bygget i 1890 – som i dag huser National Museum of Namibia.
Andre større byer i landet er Lüderitz, havnen i Walvis Bay, Rundu, Keetmanshoop og Swakopmund.

Namibia vigtigste lufthavn er Hosea Kutako International Airport, som ligger 45 km øst for hovedstaden.

Bestil en udlejningsbil i Namibia og Windhoek til lave priser. Billigerebiludlejning.dk sammenlign flere biludlejningsselskaber på én gang og finde den laveste pris.

Populære destinasjoner

Dansk