Biludlejning Namibia

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Namibia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Namibia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Namibia miniguide

Billeje Namibia
Biludlejning Namibia

Namibia ligger i den sydvestlige del af Afrika – på Atlanterhavskysten. Landet har 2.100 tusind indbyggere (2009) og er omkranset af Angola og Zambia i nord, Botswana i øst og Sydafrika i syd.

Namibia landskab består hovedsageligt af ørken områder, savanner og bjergkæder. Den højeste top er Königstein, som er 2606 m. Landet er for det meste en subtropisk klima, men i det nordøstlige er et tropisk klima bælte. Der er store temperaturforskelle mellem dag og nat i Namibia, hvor dagene er varme – ofte over 25 grader Celsius – og nat temperaturer kan falde til under frysepunktet.

Hovedstaden i Windhoek er beliggende i landet og har 316.000 indbyggere (2010).Windhoek er Namibia’s politiske, økonomiske og kulturelle centrum – og en vigtig transport hub. Byen er omgivet af bjerge og klipper. Biggest turistattraktion i hovedstadens “Old Fort” – en fæstning bygget i 1890 – som i dag huser National Museum of Namibia.
Andre større byer i landet er Lüderitz, havnen i Walvis Bay, Rundu, Keetmanshoop og Swakopmund.

Namibia vigtigste lufthavn er Hosea Kutako International Airport, som ligger 45 km øst for hovedstaden.

Bestil en udlejningsbil i Namibia og Windhoek til lave priser. Billigerebiludlejning.dk sammenlign flere biludlejningsselskaber på én gang og finde den laveste pris.

Populære destinasjoner

[vc_basic_grid post_type=”ids” max_items=”10″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”2″ gap=”30″ orderby=”date” order=”DESC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”12106″ grid_id=”vc_gid:1433352286031-7e377fa6-600d-2″]