Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Windhoek

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Windhoek inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Windhoek miniguide

Billeje Windhoek

Biludlejning Windhoek

Windhoek er hovedstaden i Namibia og har en central placering i landet.Byen er placeret på en bakke, der er beliggende cirka 1700 meter over havets overflade. Dette er den største by og kommercielle centrum i Namibia, og i 2007 befolkningen målt på næsten 270 000 Byen blev bygget i 1800-tallet og var hovedstad i den tyske Southwest Afrika fra 1892 til 1915.

Windhoek stadig bærer præg af tysk herredømme, og arkitekturen er delt mellem moderne bygninger og den tyske koloniale område. Ikke kun arkitektur vidner til den tyske indflydelse, men du kan besøge tyske restauranter og mange taler også tysk. Christuskirche er en smuk kirke, som blev bygget i slutningen af 1800-tallet, og St. George’s Cathedral er en af de mindste domkirker i det sydlige Afrika. Alte Feste & State Museum er et af de mest berømte museer i Windhoek, der beskæftiger sig med historien.

Windhoek Hosea Kutako International Airport har en af verdens længste baner og ligger ca 45 km udenfor byen.

Dansk