Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Windhoek

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Windhoek inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Windhoek miniguide

Billeje Windhoek
Biludlejning Windhoek

Windhoek er hovedstaden i Namibia og har en central placering i landet.Byen er placeret på en bakke, der er beliggende cirka 1700 meter over havets overflade. Dette er den største by og kommercielle centrum i Namibia, og i 2007 befolkningen målt på næsten 270 000 Byen blev bygget i 1800-tallet og var hovedstad i den tyske Southwest Afrika fra 1892 til 1915.

Windhoek stadig bærer præg af tysk herredømme, og arkitekturen er delt mellem moderne bygninger og den tyske koloniale område. Ikke kun arkitektur vidner til den tyske indflydelse, men du kan besøge tyske restauranter og mange taler også tysk. Christuskirche er en smuk kirke, som blev bygget i slutningen af 1800-tallet, og St. George’s Cathedral er en af de mindste domkirker i det sydlige Afrika. Alte Feste & State Museum er et af de mest berømte museer i Windhoek, der beskæftiger sig med historien.

Windhoek Hosea Kutako International Airport har en af verdens længste baner og ligger ca 45 km udenfor byen.