Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kimberley

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kimberley inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kimberley miniguide

Billeje Kimberley

Biludlejning Kimberley

Kimberley er hovedstaden i provinsen Northern Cape, og har omkring. 220.000 indbyggere (2008). Grundlagt i 1866, og fem år senere, to store diamanter findes i området. Dette førte til webstedet var attraktivt for mineindustrien.

Kimberley største turistattraktion, “The Big Hole” – et stort hul i jorden, efter fjernelse af 3 tons af diamanter. “The Big Hole” er beskrevet som verdens største hånd-gravede hul.

I Kimberley centrum er en række smukke victorianske huse og kunstgallerier, statuer, monumenter og museer. The Natural History “McGregor Museum er et besøg værd, med udstillinger i zoologi, botanik, historie, arkæologi og antropologi.

Den nærmeste lufthavn er Kimberley lufthavn som ligger 6 miles syd for centrum. Lufthavnen har direkte fly til både Kapstaden og Johannesburg.

Dansk