Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tucuman

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tucuman inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tucuman miniguide

Billeje Tucuman

Biludlejning Tucuman

Tucumán rigtige navn er San Miguel de Tucumán er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byen og provinsen er beliggende i Argentinas nordvestlige hjørne og byen er det største i den nordlige del af landet. I 2009 befolkningen anslået til næsten 530.000, og det skønnes, de omkringliggende områder vil finde ud af ca. 830 000. Dette gør byområdet landets femte største areal. Tucumán blev grundlagt af spanierne i 1565.

Tucumán er en by fuld af historie. Blandt andet argentinske uafhængighedserklæring fremlagde her i 1816, men blev ikke officielt underskrevet af den spanske indtil 1865. Bygningen Casa Historica de la Independencia er også kaldet House of Tucumán på engelsk og er det sted, hvor Uafhængighedserklæringen blev præsenteret. I dag er det både et museum og et monument. Byen sat op på de mange andre museer foruden et væld af frodige parker.

Byens lufthavn opkaldt Teniente General Benjamin Matienzo International Airport og er beliggende ca. 12 km uden for byen.

Dansk