Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tucuman

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tucuman inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tucuman miniguide

Billeje Tucuman
Biludlejning Tucuman

Tucumán rigtige navn er San Miguel de Tucumán er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byen og provinsen er beliggende i Argentinas nordvestlige hjørne og byen er det største i den nordlige del af landet. I 2009 befolkningen anslået til næsten 530.000, og det skønnes, de omkringliggende områder vil finde ud af ca. 830 000. Dette gør byområdet landets femte største areal. Tucumán blev grundlagt af spanierne i 1565.

Tucumán er en by fuld af historie. Blandt andet argentinske uafhængighedserklæring fremlagde her i 1816, men blev ikke officielt underskrevet af den spanske indtil 1865. Bygningen Casa Historica de la Independencia er også kaldet House of Tucumán på engelsk og er det sted, hvor Uafhængighedserklæringen blev præsenteret. I dag er det både et museum og et monument. Byen sat op på de mange andre museer foruden et væld af frodige parker.

Byens lufthavn opkaldt Teniente General Benjamin Matienzo International Airport og er beliggende ca. 12 km uden for byen.