Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cordoba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cordoba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cordoba miniguide

Billeje Cordoba
Biludlejning Cordoba

Córdoba er centralt beliggende i den sydlige del af Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Provinsen hører til regionen Andalusien og er beliggende ved foden af bjergene Sierra Morena. Floden Guadalquivir løber gennem Córdoba, og der er ca 170 km til Middelhavets kyst i syd. I 2008 population anslås til omkring 325 000 Det menes, at Córdoba blev grundlagt af fønikerne, der herskede i Middelhavet mellem 800 til 664 f.Kr. Kr., hvilket gør byen et af landets ældste.

Córdoba er kendetegnet ved de mange suverænitet, som har haft kontrollen med byen, og en af de mest berømte historiske bygninger, den mauriske moske, La Mezquita, som blev bygget mellem 700 – og 900-nummer. Andre seværdigheder værd at se, er den arabiske Almodovar Castle fra 700-tallet klokketårn fra 1600-tallet og romerske ruiner. Mange af de historiske seværdigheder kan ses i den gamle bydel, der er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Cordoba Airport ligger cirka 6 km fra byens centrum.