Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cordoba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cordoba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cordoba miniguide

Billeje Cordoba

Biludlejning Cordoba

Córdoba er centralt beliggende i den sydlige del af Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Provinsen hører til regionen Andalusien og er beliggende ved foden af bjergene Sierra Morena. Floden Guadalquivir løber gennem Córdoba, og der er ca 170 km til Middelhavets kyst i syd. I 2008 population anslås til omkring 325 000 Det menes, at Córdoba blev grundlagt af fønikerne, der herskede i Middelhavet mellem 800 til 664 f.Kr. Kr., hvilket gør byen et af landets ældste.

Córdoba er kendetegnet ved de mange suverænitet, som har haft kontrollen med byen, og en af de mest berømte historiske bygninger, den mauriske moske, La Mezquita, som blev bygget mellem 700 – og 900-nummer. Andre seværdigheder værd at se, er den arabiske Almodovar Castle fra 700-tallet klokketårn fra 1600-tallet og romerske ruiner. Mange af de historiske seværdigheder kan ses i den gamle bydel, der er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Cordoba Airport ligger cirka 6 km fra byens centrum.

Dansk