Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mendoza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mendoza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mendoza miniguide

Billeje Mendoza
Biludlejning Mendoza

Mendoza er hovedstaden i provinsen Mendoza, der grænser Chile mod vest. Det ligger nær den vestlige grænse, i den nordlige del af Argentina. Mendoza blev grundlagt af spanierne i 1561. I 2001 er befolkningen i byen målt på lidt over 110.000, men tallet stiger til næsten 880 000, hvis du forventer de omkringliggende områder (2 006).

Mendoza frister med både fritidsaktiviteter og kultur, og i 2008, Mendoza noteret på National Geographic’s liste over verdens 10 mest historiske byer. Mange museer fysisk flere er helliget Mendoza historie, bl.a. Museo del Area Fundacional. Mendoza er kendt for at være en oliven og vin og arrangerede forskellige ture og vinsmagning i de omkringliggende vinmarker. I marts arrangerede festivalen Fiesta Nacional de la vendimia er dedikeret til druehøster og Museo Nacional de nationale vinmuseet del Vino bør besøges.

Guvernør Francisco Gabrielli International Airport er også kendt som El Plumerillo International Airport. Lufthavnen ligger 8 km uden for Mendoza.