Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mendoza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mendoza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mendoza miniguide

Billeje Mendoza

Biludlejning Mendoza

Mendoza er hovedstaden i provinsen Mendoza, der grænser Chile mod vest. Det ligger nær den vestlige grænse, i den nordlige del af Argentina. Mendoza blev grundlagt af spanierne i 1561. I 2001 er befolkningen i byen målt på lidt over 110.000, men tallet stiger til næsten 880 000, hvis du forventer de omkringliggende områder (2 006).

Mendoza frister med både fritidsaktiviteter og kultur, og i 2008, Mendoza noteret på National Geographic’s liste over verdens 10 mest historiske byer. Mange museer fysisk flere er helliget Mendoza historie, bl.a. Museo del Area Fundacional. Mendoza er kendt for at være en oliven og vin og arrangerede forskellige ture og vinsmagning i de omkringliggende vinmarker. I marts arrangerede festivalen Fiesta Nacional de la vendimia er dedikeret til druehøster og Museo Nacional de nationale vinmuseet del Vino bør besøges.

Guvernør Francisco Gabrielli International Airport er også kendt som El Plumerillo International Airport. Lufthavnen ligger 8 km uden for Mendoza.

Dansk